ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Astro Bank: Πελάτες και προσωπικό σε πλήρη ασφάλεια

Δεν έχουν εκτεθεί σε οποιοδήποτε σοβαρό κίνδυνο

Πελάτες και προσωπικό δεν έχουν εκτεθεί σε οποιοδήποτε σοβαρό κίνδυνο και τους παρέχεται πλήρης ψυχολογική υποστήριξη, διαβεβαιώνει η AstroBank ύστερα από τη ληστεία που διαπράχθηκε στο υποκατάστημα της στη Λεωφόρο Στροβόλου, την Παρασκευή το μεσημέρι.

Σε ανακοίνωσή της, η Τράπεζα τονίζει ότι από την πρώτη στιγμή εφαρμόστηκε πλήρως το εσωτερικό πρωτόκολλό της, για την αντιμετώπιση τέτοιου περιστατικού, με πρώτιστο μέλημα την ασφάλεια όσων ήταν μέσα στο κατάστημα.

Εξάλλου, σημειώνει ότι την υπόθεση χειρίζεται από την πρώτη στιγμή η Αστυνομία Κύπρου, η οποία γύρω στις 14:00 συνέλαβε ως ύποπτο ένα νεαρό, ο οποίος κρυβόταν στη γύρω περιοχή.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το ΚΥΠΕ, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός νεαρού, σχετικά με την υπόθεση ληστείας σε Τράπεζα στον Στρόβολο, η οποία διαπράχθηκε λίγο πριν τις 12:00.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιος Στυλιανού, ο νεαρός εντοπίστηκε να κρύβεται στην περιοχή, ενώ σημείωσε ότι παράλληλα έχουν εντοπιστεί στην περιοχή τεκμήρια, μεταξύ άλλων, και ένα μαχαίρι.

Σημειώνεται τα ότι τα τεκμήρια έχουν ήδη παραλειφθεί από την Αστυνομία για εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X