ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στιγμές τρόμου έζησε 40χρονος - Άρχισε να βυθίζεται το jet Ski

Κάλεσε αμέσως βοήθεια

Σήμερα γύρω στις 4.30 το απόγευμα οδηγός jet Ski τηλεφώνησε στο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης ότι το σκάφος του βυθίζεται στην περιοχή ladys mile χωρίς να δώσει άλλες πληροφορίες γιατί η κλήση διακόπηκε.

Σύμφωνα με με ανακοίνωση της Ναυαγοσωστικής Μονάδας Λεμεσού, το Κ.Σ.Ε.Δ. άμεσα ενημέρωσε τους ναυαγοσώστες της περιοχής ΛΕΜ 16 και ΛΕΜ 17 καθώς και την Λιμενική αστυνομία όπου άρχισαν άμεσα οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Μετά από περίπου 20 λεπτά ο 40χρονος εντοπίστηκε 1 χιλιόμετρο ανατολικά του ΛΕΜ 17 από το σκάφος των ναυαγοσωστών και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στην στεριά μαζί με το σχεδόν βυθισμένο σκάφος του .

Αξίζει να τονιστεί ή άψογη συνεργασία και ο συντονισμός που υπάρχει με το Κ.Σ.Ε.Δ. όπως και το τηλέφωνο που έκανε ο πολίτης ,είναι πάρα πολύ σημαντικό όσοι συμπολίτες μας χρησιμοποιούν σκάφοι είτε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους πάντα να ακολουθούν τους κανόνες ασφαλείας . Και να σημειώσουμε τέλος και να δώσουμε και τα εύσημα στο ναυαγοσώστη που παρόλο που ήταν εκτός υπηρεσίας βοήθησε τους συναδέλφους του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X