ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

«Art for Blue»

Το Funraising και η ομάδα του Funraising Blue διοργάνωσε έκθεση τέχνης με επιλεγμένα έργα μαθητών, στα πλαίσια του διαγωνισμού με θέμα τη «Διαφορετικότητα»

Στα πλαίσια του διαγωνισμού τέχνης με θέμα τη «Διαφορετικότητα», ο φιλανθρωπικός σύνδεσμος Funraising και η ομάδα του Funraising Blue διοργάνωσε την ομαδική έκθεση τέχνης «Art for Blue» με τα έργα που διακρίθηκαν, τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 και ώρα 18:30.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης» στη Λεμεσό και σε αυτήν παρουσιάστηκαν τα 30 καλύτερα έργα του διαγωνισμού. Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης, ήταν να καλλιεργηθεί η ιδέα τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες, ότι μέσα από την τέχνη και τη δημιουργικότητα μπορούν να περάσουν μηνύματα αισιοδοξίας, αποδοχής της διαφορετικότητας, αλλά και προσφοράς, ενδυναμώνοντας έτσι τον θεσμό του εθελοντισμού στην κοινωνία μας.

Επιπλέον, η συγκεκριμένη εκδήλωση είχε στόχο να κατανοήσει καλύτερα το κοινό τον αυτισμό, έτσι ώστε να μπορέσουν όλοι να βοηθήσουν στην ευκολότερη ένταξη των ατόμων με αυτισμό στο κοινωνικό σύνολο, μιας και πρόκειται για μια πολύπλοκη και δυσνόητη κατάσταση.

Τέλος, σημειώνεται ότι την εκδήλωση χορήγησε η εταιρεία FILUET Group ενώ τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Λεμεσού.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X