ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποτράπηκε «ντελίβερι» ναρκωτικών σε κρατητήρια - Τα έκρυψε σε τρόφιμα

Αφού ο 33χρονος ανακρίθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας, κλήθηκε να παρουσιαστεί εκ νέου, με την ολοκλήρωση των αστυνομικών εξετάσεων

Ανακοινώσεις

Προσπάθεια προμήθειας ναρκωτικών σε πρόσωπο που τελεί υπό κράτηση σε αστυνομικό κρατητήριο στη Λεμεσό, απέτρεψαν μέλη της Αστυνομίας, το βράδυ που πέρασε, όταν 33χρονος μετέβη στο αστυνομικό κρατητήριο και σε τρόφιμα που μετέφερε για να παραδώσει σε κρατούμενο πρόσωπο, εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών και συγκεκριμένα κάνναβης.

Ο 33χρονος ύποπτος μετέβη στο αστυνομικό κρατητήριο γύρω στις 8.45 το βράδυ της Παρασκευής. Όπως ο ίδιος ανέφερε στα μέλη της Αστυνομίας που υπηρετούν στον χώρο κράτησης, μετέφερε διάφορα τρόφιμα για να τα παραδώσει σε συγκεκριμένα πρόσωπο, το οποίο είχε συλληφθεί και τελούσε υπό κράτηση στο αστυνομικό κρατητήριο.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν σε έλεγχο, κατά τον οποίο στα τρόφιμα που ο 33χρονος επιθυμούσε να παραδώσει στον κρατούμενο, εντόπισαν κρυμμένες σε συσκευασία τροφίμων, δύο άλλες νάιλον συσκευασίες, που όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια από έλεγχο που έγινε από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, περιείχαν μικρή ποσότητα κάνναβης, βάρους 1.9462 γραμμαρίων συνολικά.

Αφού ο 33χρονος ανακρίθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας, κλήθηκε να παρουσιαστεί εκ νέου, με την ολοκλήρωση των αστυνομικών εξετάσεων, για να κατηγορηθεί γραπτώς, σε σχέση με τα υπό διερεύνηση αδικήματα που φέρεται να διέπραξε.

Τις εξετάσεις συνεχίζει η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση