ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου - Λευκωσία: Τι ψάχνει η Αστυνομία (pics)

Σε συναγερμό οι Αρχές

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε λίγο πριν τις 8:00 το πρωί της Δευτέρας (16/3) σε δρόμο στο Καλό Χωριό Κλήρου. Όπως πληροφορείται το 24news, άνδρας δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του. 

Το θύμα της απόπειρας φόνου αφότου πυροβολήθηκε στο σημείο που υποδεικνύουν οι φωτογραφίες, κατάφερε τραυματίας να οδηγήσει το αυτοκίνητο του και να σταματήσει σε σημείο λίγο πιο πάνω. Το όχημα εντοπίστηκε περίπου 500 μέτρα μακριά από τη σκηνή της απόπειρας σε χώρο στάθμευσης εργοστασίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά, ενώ πρόκειται για άτομο γνωστό στις αρχές.

Το θύμα φέρεται να δέχθηκε πέραν των 10 πυροβολισμών. Η Αστυνομία ψάχνει κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής, τα οποία ωστόσο είναι περιορισμένα σε αριθμό και είναι άγνωστο αν έχουν καταγραψει οτιδήποτε.

Η οικία του θύματος βρίσκεται σε κοντινό σημείο από αυτό που διαπράχθηκε η απόπειρα φόνου εναντίον του.

Η Αστυνομία επικεντρώνει τις έρευνες της, ώστε να διαπιστώσει τον αριθμό των πυροβολισμών που δέχθηκε το θύμα και τον τύπο του όπλου που χρησιμοποιήθηκε στην απόπειρα φόνου.

Επίσης γίνεται προσπάθεια να διαπιστωθεί αν επρόκειτο για έναν ή περισσότερους δράστες και ποιες ήταν οι ακριβείς κινήσεις τους.

Φως στα των δραστών ή του δράστη, πιθανότατα να ρίξει το ίδιο το θύμα, μέσω καταθέσεων του.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη σκηνή που εξασφάλισε το 24news:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X