ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκλεισαν τον κυκλικό κόμβο Κοκκινοτριμιθιάς οι αγρότες

«Δεν έγινε το παραμικρό προς άρση της διάκρισης και άνισης μεταχείρισης που επιφορτίζονται»

ΚΥΠΕ

Οι αγρότες της δυτικής Λευκωσίας κλείνουν το μεσημέρι της Κυριακής για 10 λεπτά τον κυκλικό κόμβο Κοκκινοτριμιθιάς με τα αγροτικά τους οχήματα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, καθώς όπως αναφέρουν, «δεν έγινε το παραμικρό προς άρση της διάκρισης και άνισης μεταχείρισης που επιφορτίζονται».

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Δυτικής Λευκωσίας είχε ανακοινώσει ότι η αποκοπή του κυκλικού κόμβου θα διαρκέσει από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 12.10. Προηγήθηκε συγκέντρωση των αγροτικών οχημάτων στο Συσκευαστήριο Ακακίου ενώ η πορεία προς τον κυκλικό κόμβο Κοκκινοτριμιθιάς ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 11.30 πμ, με τη συνοδεία Αστυνομίας.

Η περιοχή στον κυκλικό κόμβο Κοκκινοτριμιθιάς, όπου η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Δυτικής Λευκωσίας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση διαμαρτυρίας με αγροτικά οχήματα και αποκοπή του κυκλικού κόμβου από τις 12.00 μέχρι τις 12.10 το μεσημέρι, αστυνομεύεται ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Όπως είπε, η εκδήλωση και η αποκοπή της κυκλοφορίας στον κυκλικό κόμβο αναμένεται να προκαλέσει για κάποιο χρονικό διάστημα κυκλοφοριακή συμφόρηση στην περιοχή και κάλεσε τους οδηγούς να είναι προσεκτική και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των Αστυνομικών.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας 

Λόγω εκδήλωσης διαμαρτυρίας, που διεξάγεται αυτή την ώρα, στην περιοχή Ακακίου, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση ο κυκλικός κόμβος Ακακίου.

Για αποφυγή ταλαιπωρίας των οδηγών, η τροχαία κίνηση διοχετεύεται σε παραπλήσιους αγροτικούς δρόμους. Οι οδηγοί προτρέπονται να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των αστυνομικών που βρίσκονται στην περιοχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση