ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Από αυτές τις γυναίκες περιμένω μια συγγνώμη»

Η γυναίκα-θύμα της λεκτικής επίθεσης εξιστορεί το περιστατικό

Ντόρος ξέσπασε από το πρωί με την δημοσιοποίηση του βίντεο της λεκτικής επίθεσης που δέχθηκε αλλοδαπή γυναίκα από τρεις Ελληνοκύπριες.

Σε χρόνο ντε-τε έγινε viral με πάμπολλα αρνητικά σχόλια να το συνοδεύουν και την κυπριακή κοινωνία να μένει κυριολεκτικά άναυδη με τα όσα ακούγονται στο εν λόγω βίντεο.


Σάλος! Λεκτική επίθεση από Κύπριες δέχθηκε αλλοδαπή γυναίκα (Vid)


Η γυναίκα-θύμα της λεκτικής επίθεσης, Σβετλάνα Ζαΐτσεβα, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ και περιέγραψε το περιστατικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τα όσα άκουσε αυτό που ζητά είναι μια συγγνώμη και όχι τιμωρία.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Όταν είδα το αυτοκίνητο να ξεκινά επειδή ήμουν 20-30 μέτρα πίσω άρχισα να τρέχω πίσω από το αυτοκίνητο και να φωνάζω ‘’σταματήστε’’. Όταν το αυτοκίνητο σταμάτησε βγήκαν έξω τρεις γυναίκες και δύο παιδιά και μου είπαν, ‘’είναι δικό σου το αυτοκίνητο που χτυπήσαμε;’’ Απάντησα όχι. ‘’Ε αφού δεν είναι δικό σου γιατί τραβάς βίντεο;’’ και μου είπαν όλες αυτές τις βρισιές».


Μετά τον ντόρο η απάντηση - Τι λέει μια εκ των γυναικών


Εν συνεχεία είπε ότι, «αν άρχιζα να φωνάζω θα κατέβαινα στο επίπεδο αυτών των γυναικών. Δεν περίμενα αυτή την επιθετικότητα και όλο αυτό που συνέβη. Δεν αισθάνομαι θυμό, μόνο μεγάλη λύπη επειδή δεν συμβαίνουν μόνο στην Κύπρο αυτά. Σε όλες τις χώρες οι άνθρωποι άλλαξαν άρχισαν να γίνονται σκληροί, επιθετικοί».

Εν κατακλείδι δήλωσε, «από αυτές τις γυναίκες περιμένω μια συγγνώμη. Είναι το λιγότερο για ό,τι συνέβη. Για τους άλλους ανθρώπους περιμένω να είναι λίγο πιο καλοσυνάτοι με τους συνανθρώπους τους. Είμαστε όλοι άνθρωποι».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X