ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
18° Λευκωσία,
27 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Απίστευτα πράγματα στη Κύπρο! Είχε κορωνοϊό και πήγε σαν κύριος ομιλητής σε λειτουργία

Στην λειτουργία ήταν Μητροπολίτης, Υπουργοί, Βουλευτές, Δημάρχοι και πλήθος κόσμου

24news team

Η ανευθυνότητα στο μεγαλείο της από τον 53χρονο που απείλησε και επιτέθηκε στον διευθυντή της κόρης του, όταν αυτός ανακάλυψε ότι η μαθήτρια ήταν θετική στον κορωνοϊό, αλλά πήγε κανονικά σχολείο. Ο άνδρας, έσπασε την καραντίνα για να μεταβεί στο σχολείο, θυμίζουμε ότι εντοπίστηκε και στο γραφείο του, όντας θετικός, ενώ οι αποκαλύψεις δεν τελειώνουν εδώ... Ο 53χρονος πήγε και στην τελετή για τα θυρανοίξια του ανακαινισμένου ναού της πάλαι ποτέ Ιεράς Μονής του Αγίου Αντωνίου στη Δερύνεια. Μάλιστα, ήταν ο κύριος ομιλητής!

Ο 53χρονος όπως γίνεται αντιληπτό, έχει έρθει σε επαφή με αρκετό κόσμο. 

Η σύζυγος του 53χρονου, η κόρη αλλά και ο ίδιος ήταν θετικοί στον κορωνοϊό.

Όλα ξεκίνησαν όταν, η κόρη του, ως μαθήτρια, φέρεται να ήταν θετική στον κορωνοϊό, εντούτοις αντί να περιοριστεί στο σπίτι, μετέβη κανονικά στο Γυμνάσιο Παραλιμνίου. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε από τον Διευθυντή του Σχολείου, ενημερώθηκε από άλλους γονείς μαθητών ότι η μαθήτρια μαζί με την μητέρα της ήταν θετικές στον κορωνοϊό, γεγονός που επιβεβαίωσε και από άλλες πηγές. Ο Διευθυντής του Γυμνασίου κάλεσε την μαθήτρια στο γραφείο του και αφού επιβεβαίωσε και από την ίδια ότι ήταν θετική στην Covid-19, πήρε τηλέφωνο τη μητέρα της η οποία δεν ανταποκρίθηκε, με αποτέλεσμα να επικοινωνήσει με τον πατέρα.

Ωστόσο, όταν ο 53χρονος μετέβη στο Γυμνάσιο και στο γραφείο του Διευθυντή, φέρεται να άρχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί.

Για το εν λόγω περιστατικό, ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερευνά εναντίον του 53χρονου υπόθεση επίθεσης, απειλής και δημόσιας εξύβρισης.

Το Σάββατο διαγνώσθηκε θετικός, την Κυριακή πήγε στην εκδήλωση

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το 24news, ο 53χρονος διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό το Σάββατο (17/1) και την Κυριακή (18/1) παρευρέθηκε στην τελετή για τα θυρανοίξια του ανακαινισμένου ναού της πάλαι ποτέ Ιεράς Μονής του Αγίου Αντωνίου στη Δερύνεια. Σημειώνεται ότι ο 53χρονος είναι ανεμβολίαστος.

Στην τελετή έδωσαν το παρών τους ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, Υπουργοί, Βουλευτές, ο Δήμαρχος Δερύνειας και πλήθος πιστών.

Ο 53χρονος όπως αναφέραμε και πιο πάνω, ήταν από τους κύριους ομιλητές.

Τον έψαχνε η Αστυνομία... πήγε στο γραφείο του

Η Αστυνομία αναζήτησε τον εν λόγω άνδρα μετά την καταγγελία από τον διευθυντή του σχολείου και αυτός εντοπίστηκε στο γραφείο του.

Πληροφορίες του 24news αναφέρουν ότι αυτός διατηρεί λογιστικό γραφείο και ότι την ώρα που εντοπίστηκε, στον χώρο βρίσκονταν και υπάλληλοι του, οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε, δεν γνώριζαν ότι αυτός είχε διαγνωσθεί θετικός στον κορωνοϊό.

Περιμένει να τελειώσει η καραντίνα του η Αστυνομία

Η Αστυνομία αναμένει την πάροδο του χρόνου περιορισμού του 53χρονου, για να κληθεί για ανάκριση και για το αδίκημα της παραβίασης του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου, αφού ενώ ήταν κρούσμα κορωνοϊού, εντούτοις παρέλειψε να συμμορφωθεί με την απομόνωση του, αλλά και για την υπόθεση που αφορά τον διευθυντή του Γυμνασίου που φοιτά η κόρη του.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση