ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απαγωγή Λεμεσού: Χειροπέδες στον πρώην της και στον φίλο του

Η γυναίκα εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία της

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία στην Λεμεσό, μετά από καταγγελία για απαγωγή νεαρής. Σύμφωνα με την καταγγελία, γύρω στις 15:00 το απόγευμα της Πέμπτης, οι επιβαίνοντες ενός οχήματος απήγαγαν την νεαρή κοπέλα στην λεωφόρο Αμαθούντας και εξαφανίστηκαν. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοπέλα, 19χρονη αλλοδαπή, εντοπίστηκε αργά το απόγευμα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Υπεύθυνου του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννη Σωτηριάδη, πρόκειται για αλλοδαπή. Ο κ. Σωτηριάδης περιέγραψε το όχημα, στην βάση της καταγγελίας που έγινε από αυτόπτη μάρτυρα, λέγοντας ότι πρόκειται για αυτοκίνητο κόκκινου χρώματος, το οποίο ανέκοψε την πορεία της κοπέλας, ενώ αυτή περπατούσε αμέριμνη. 

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο άτομα, τα οποία κατέβηκαν και με την βία την έβαλαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Ο κ. Σωτηριάδης είπε ότι υπήρξε από νωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση στις έρευνες. Μάλιστα, η αστυνομία κατέχει γραπτή μαρτυρία, η οποία δείχνει τον τρόπο δράσης των υπόπτων και αξιολογείται.

Γύρω στις 19:00 το απόγευμα, βάσει πληροφόρησής μας, η 19χρονη εντοπίστηκε, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται. Δύο πρόσωπα που φέρονται να είναι οι ύποπτοι για την απαγωγή, μεταφέρθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου πέρασαν από ανάκριση.

Πληροφορίες που έχουμε εξασφαλίσει, αναφέρουν ότι ο ένας εκ των δύο υπόπτων φέρεται να είναι το άτομο με το οποίο η νεαρή διατηρούσε ερωτική σχέση.

Χειροπέδες και στους δύο

Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα, έναν 35χρονο Σύρο και έναν 34χρονο Βούλγαρο, φόρεσε το βράδυ της Πέμπτης η Αστυνομία, σε σχέση με υπόθεση απαγωγής γυναίκας από τη Μολδαβία, με την οποίαν ο πρώτος ύποπτος φέρεται να διατηρούσε δεσμό.

Την υπόθεση κατήγγειλε το απόγευμα στην αστυνομία πολίτης, ο οποίος αντιλήφθηκε μια γυναίκα, που περπατούσε στην περιοχή Αμαθούντας, να οδηγείται διά της βίας εντός αυτοκινήτου, από δυο πρόσωπα.

Μετά την εξασφάλιση βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, που κατέγραψε το όλο περιστατικό, και μετά την αξιολόγηση στοιχείων, η Αστυνομία οδηγήθηκε στην ταυτότητα των δραστών και εντόπισε την γυναίκα στην οικία όπου μέχρι πριν λίγες μέρες διέμενε με τον 35χρονο Σύρο.

Τόσο ο 35χρονος, όσο και ο 36χρονος φίλος του, στον οποίον ανήκει το όχημα, συνελήφθηκαν για υπόθεση απαγωγής, βίας στην οικογένεια, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, μαχαιροφορίας αλλά και παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών ουσιών, που εντοπίστηκαν.

Η κοπέλα είναι καλά στην υγεία της και αναμένεται να εξεταστεί από γιατρό.

Πηγή: 24News, ΚΥΠΕ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση