ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πορεία στη Λεμεσό: Χειροπέδες σε 7 άτομα - Σφυρί και μαχαίρια στην κατοχή τους

Συνελήφθη και 43χρονος που καλούσε να εναντιωθούν στους συμμετέχοντες

Ανακοινώσεις

Χθες γύρω στις 7 το απόγευμα, στο πλαίσιο επιχείρησης για την αστυνόμευση εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό, έγινε έρευνα σε όχημα που οδηγούσε 30χρονος στη Λεμεσό, με συνεπιβάτες τέσσερα πρόσωπα ηλικίας 28, 24, 34 και 20 ετών, όλοι κάτοικοι Λευκωσίας.
Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε εντός του οχήματος, μία τσάντα ώμου που περιείχε τρία σπρέι, ένα μεταλλικό σφυρί και μια κουκούλα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε ανήκουν στον 24χρονο, ο οποίος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής και μεταφοράς επιθετικού οργάνου.

Επίσης, γύρω στις 7.10μ.μ. χθες, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έρευνα όχημα που οδηγούσε 20χρονος, με συνεπιβάτες ακόμη τρεις 23χρονους και έναν 20χρονο, όλοι κάτοικοι Λευκωσίας.

Εντός του οχήματος, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, δύο σιδερογροθιές, τρία μαχαίρια και ένας πυροσβεστήρας. Όλοι οι επιβαίνοντες συνελήφθησαν για τα αυτόφωρα αδικήματα της συνομωσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, της παράνομης κατοχής και μεταφοράς επιθετικών οργάνων και μαχαιροφορίας.

Στη συνέχεια, οι συλληφθέντες, αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς, αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Παράλληλα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι 43χρονος, κάτοικος Λάρνακας, υποκινεί πρόσωπα από διάφορες επαρχίες ώστε να παρευρεθούν στον χώρο της εκδήλωσης, με σκοπό να εναντιωθούν στους συμμετέχοντες.

Εναντίον του 43χρονου, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση