ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Άνοιξαν» οχήματα και άρπαξαν χρήματα και τσάντες

Ψάχνουν δύο πρόσωπα

ΚΥΠΕ

Δύο υποθέσεις κλοπής από όχημα διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου καταγγέλθηκε από κάτοικο Έμπας ότι μεταξύ των ωρών 08:00- 08:30 χθες,άγνωστοι φέρεται να άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου του και έκλεψαν από αυτό ένα τσαντάκι, το οποίο περιείχε μια δέσμη με κλειδιά αξίας 100 ευρώ και διάφορες αποδείξεις που αφορούσαν την εκκλησιαστική επιτροπή της Έμπας. Την ίδια ημέρα ορισμένα από τα αντικείμενα εντοπίστηκαν σε χωράφι πλησίον της κατοικίας του. Από περαιτέρω εξετάσεις μέσω κλειστών κυκλωμάτων που αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν από την Αστυνομία, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 20χρονου.

Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, αναζητήθηκε χωρίς να εντοπιστεί και καταζητείται.

Εξάλλου σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου καταγγέλθηκε στις 20.1.22 στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου από γυναίκα ότι την ίδια ημέρα μεταξύ των ωρών 09:00 το πρωί με 12:00 το μεσημέρι κλάπηκε από το όχημα το οποίο είχε σταθμευμένο στο υπόγειο χώρο στάθμευσης συγκροτήματος στην Πάφο, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, η άδεια οδήγησης της, η ταυτότητας της και μια τσάντα, η οποία περιείχε διάφορα αντικείμενα, περιουσία της θυγατέρας της, άγνωστης αξίας.

Για την πιο πάνω υπόθεση εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον γυναίκας ηλικίας 26 ετών. Εκδόθηκε εναντίον της ένταλμα σύλληψης αναζητήθηκε, δεν εντοπίστηκε και καταβάλλονται προσπάθειες για σύλληψη της.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X