ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άνω κάτω και πάλι ο καιρός σήμερα

Βροχές και καταιγίδες

Εποχική χαµηλή πίεση, ενώ ασταθής αέρια µάζα θα επηρεάζει την περιοχή, µέχρι και την Παρασκευή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος αλλά το απόγευµα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά το απόγευµα λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα παράλια και γύρω στους 28 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα παράλια και τα ορεινά, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια αναµένονται τοπικές βροχές ή µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά τοπικά, στα παράλια, µέτριοι και παροδικά ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, ενώ το πρωί πιθανό να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα δυτικά και τα βόρεια. Νεφώσεις, όµως, που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, στα ορεινά, το εσωτερικό ή και στα νοτιοανατολικά-ανατολικά παράλια. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση, για να κυµανθεί κάτω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τις απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά και το εσωτερικό, που την Παρασκευή δυνατό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό, για να κυµανθεί λίγο πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X