ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι ανέφερε ο 48χρονος για την απόπειρα εναντίον του

Του έστησαν καρτέρι θανάτου;

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αστυνομικές Αρχές μετά από την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε χθες αργά το βράδυ στην Λεμεσό, στην περιοχή του Ύψωνα.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού αναμένεται να αξιολογήσουν τα κλειστά κυκλώματα της περιοχής όπου θα συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στην πορεία των ερευνών. 

Τεκμήρια και διάφορες μαρτυρίες έχει στα χέρια της η Αστυνομία με απώτερο στόχο να εντοπίσουν όσο το συντομότερο δυνατό τους δράστες της εγκληματικής ενέργειας ενώ στα γραφεία του ΤΑΕ καλούνται διάφοροι μάρτυρες, που είδαν τους δυο δράστες στη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα που επέβαιναν και οι οποίοι είχαν πλήρως καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κράνη.

Ο 48χρονος αναμένεται να δώσει κατάθεση στους ανακριτές, η οποία αναμένεται ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Έτσι έδρασαν οι δράστες – Πώς γλίτωσε το θύμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άτομα που επέβαιναν σε σκούτερ μεγάλου κυβισμού, προσέγγισαν τον 48χρονο, ο οποίος βρισκόταν έξω από την ταβέρνα και μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο.

Τότε, ο συνοδηγός τον πυροβόλησε με πιστόλι έξω από την ταβέρνα της μητέρας του, την οποία διαχειρίζεται ο ίδιος, στον Ύψωνα. Οι δράστες φορούσαν κράνη και τα πρόσωπά τους ήταν πλήρως καλυμμένα από αυτά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συνοδηγός επιχείρησε να πυροβολήσει και δεύτερη φορά, ωστόσο το πιστόλι έπαθε εμπλοκή, γι' αυτό αναγκάστηκαν να εξαφανιστούν.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών.

Η κατάσταση του 48χρονου - Πάει Λευκωσία για χειρουργική επέμβαση

Για χειρουργική επέμβαση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μεταφέρεται το θύμα της απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε χθες βράδυ στην περιοχή του Ύψωνα, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 48χρονος μεταφέρθηκε αρχικά, από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, σε ιδιωτική κλινική, κατόπιν επιθυμίας των οικείων του, ωστόσο λόγω της φύσης του τραύματος στην περιοχή της σπονδυλικής στήλης, δεν κατέστη δυνατόν να χειρουργηθεί.

Τελικά αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση εντός της ημέρας, ενώ σημειώνεται πως το θύμα έχει τις αισθήσεις του και επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Όπως πληροφορούμαστε το θύμα σε προφορική του κατάθεση, ανέφερε πως δεν υποψιάζεται κανένα και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συγκεκριμένη κατεύθυνση στις έρευνες. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X