ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξελίξεις στην οικογενειακή τραγωδία - Σπασμένα τα φρένα του οχήματος της Μαρίας

Οδηγείται εκ νέου αύριο στο δικαστήριο ο 23χρονος

24news team

Εξελίξεις στην οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στο χωριό Κλαυδιά της Επαρχίας Λάρνακας. Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, οι ανακριτές της υπόθεσης μετά από έλεγχο που έκαναν στο όχημα της 21χρονης Μαρίας Χάρπα, εντόπισαν ότι τα μπροστινά φρένα του ήταν σπασμένα.

Η εξέλιξη αυτή μόνο προβληματισμό  φέρει στις Αρχές αφού προσπαθούν να στήσουν ένα - ένα τα κομμάτια του παζλ.

Ωστόσο φαίνεται να προκύπτει και αλλαγή στάσης από τον 23χρονο αδερφό της άτυχης Μαρίας, σχετικά με την αρχική κατάθεση που έδωσε στους ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας. 

O 23χρονος από την πρώτη στιγμή ισχυρίστηκε στους ανακριτές ότι επρόκειτο για ατύχημα, αφού υποστήριξε ότι ενώ καθάριζε το G3 του, αυτό εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα η σφαίρα να χτυπήσει στο κεφάλι την αδελφή του. Αρχικά είχε αναφέρει ότι, την ημέρα που σημειώθηκε η τραγωδία, είχε παρουσιαστεί ως έφεδρος στην Εθνική Φρουρά.

Σημειώνεται πως ο 23χρονος θα οδηγηθεί εκ νέου αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας. Πρόθεση των ανακριτών φαίνεται να είναι η ανανέωση της προσωποκράτησης του αφού προκύπτουν στοιχεία που χρίζουν διερεύνησης βάση της νέας του κατάθεσης.

Θυμίζουμε ότι σε αυτοψία που διενήργησαν στη σκηνή οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους, Νικόλας Χαραλάμπους Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ο θάνατος της άτυχης Μαρίας, επήλθε από διαμπερές τραύμα στο κεφάλι, συνεπεία πυροβολισμού.

Από την νεκροτομή, αναμένονταν «απαντήσεις» ως προς την πορεία που ακολούθησε η σφαίρα προτού καταλήξει στο κεφάλι της 21χρονης.

Σύμφωνα με τα ευρήματα από την Ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, ο θάνατος της άτυχης 21χρονης, προήλθε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Σημειώνεται ότι η νεκροτομή, κατέδειξε την πορεία της σφαίρας.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι η σφαίρα ρίχθηκε από κοντινή απόσταση και από πλάγια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X