ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανατροπή! «Άθικτα τα οστά στον τάφο» - Τι προκάλεσε σύγχυση για κλοπή

Τι σύγχυσε και προκάλεσε την ανησυχία των Αρχών

24news team

Ανατροπή φαίνεται να προκύπτει εν τέλει με την υπόθεση κλοπής οστών από νεκροταφείο στη Λευκωσία.

Μετά από εξετάσεις και έρευνες των Αρχών, φαίνεται να έχουν εντοπιστεί τα οστά σε βάθος 1.80 μέτρων (σ.σ. αρκετά βαθιά δηλαδή),  κάτι που δεν συνηθίζεται να γίνεται. Σημειώνεται ότι φαίνεται να έχουν εντοπιστεί ολα τα οστά. «Τα οστά είναι εκεί άθικτα. Προχώρησαν κάτω, αφαίρεσαν χώμα και διαφάνηκε ότι είναι εκεί, δεν έχουν αφαιρεθεί», δήλωσε μάλιστα στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας κ. Χρίστος Ανδρέου.

Πρόσθεσε πως οι έρευνες στον χώρο συνεχίζονται και πως οι εξετάσεις της Αστυνομίας θα συνεχιστούν «για να δούμε τι συμβαίνει με αυτή την ιστορία».

Ο τάφος, ωστόσο, ήταν ανοικτός και αυτό ήταν φαίνεται ο λόγος που προκάλεσε την ανησυχία στον νεκροθάφτη και ενημέρωσε τις Αρχές για κλοπή. Επίσης στον τάφο εντοπίστηκε ασβέστης.

Θυμίζουμε ότι η γυναίκα που θάφτηκε στον εν λόγω τάφο, ήταν η μητέρα κρατούμενου που ενώ ήταν κατηγορούμενος σε σοβαρή υπόθεση ναρκωτικών, εν τέλει βγήκε μάρτυρας κατηγορίας.

Φαίνεται ότι όντως υπήρξαν δράστες, οι οποίοι όμως άνοιξαν τον τάφο και έριξαν ασβέστη επάνω. Πιθανότατα να ήθελαν να στείλουν μηνύματα με συγκεκριμένο αποδέκτη. Θυμίζουμε ότι ο κρατούμενος είχε δεχθεί στο πρόσφατο παρελθόν και απειλές για τη ζωή του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X