ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεωφορεία «Kapnos» - Το επαγγελματικό περιβάλλον στο στόχαστρο των ερευνών (Pics)

Δεν επηρεάζονται τα δρομολόγια

Επτά μεγάλα λεωφορεία και ένα mini bus καταστράφηκαν ολοσχερώς από πυρκαγιά που τέθηκε κακόβουλα στην Αραδίππου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 03.10 σήμερα λήφθηκε πληροφορία ότι υπήρχε μεγάλη πυρκαγιά σε χώρο στάθμευσης λεωφορείων της εταιρείας «Kapnos & Υιοί Transport Co. Ltd” που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ελευθερίας στην Αραδίππου.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά από την οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς επτά λεωφορεία και ένα mini bus, ιδιοκτησία της συγκεκριμένης εταιρείας, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Σε επικοινωνία του 24News με την εταιρεία μας ενημέρωσαν ότι τα δρομολόγια προς και από το αεροδρόμιο δεν επηρεάζονται και διεξάγονται κανονικά.

Σε σχετική μάλιστα ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία αναφέρει, προς το επιβατικό κοινό ότι ο εμπρησμός στον στόλο των λεωφορείων της δεν επηρεάζει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο τις επιβατικές της υπηρεσίες, οι οποίες συνεχίζονται κανονικά.

Τα καταστραφέντα λεωφορεία επροορίζοντο να χρησιμοποιηθούν στις νέες Συμβάσεις Δημόσιων Μεταφορών, εφόσον θα επιτύγχανε η προσφορά της.

Περαιτέρω, αφού διατυπώνει τη θέση ότι ο σκοπός των δραστών και αυτών που κρύβονται πίσω τους είναι να πλήξουν την επαγγελματική επιτυχία της εταιρεία, η KAPNOS AIRPORT προσθέτει ότι αναμένει από τις διωκτικές αρχές τη σύντομη εξιχνίαση της υπόθεσης για να εντοπισθούν οι δράστες και να υποστούν τις συνέπειες του νόμου.


Επί τόπου μετέβησαν επίσης μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας και του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου, τα οποία απέκλεισαν το δρόμο και άρχισαν έρευνες.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή φαίνεται ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Σημειώνεται ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία, έλαβε δείγματα από την σκηνή, τα οποία αναμένεται να αποσταλούν για εξετάσεις. Οι έρευνες της Αστυνομίας στρέφονται στο επαγγελματικό περιβάλλον του παραπονούμενου. 

Ο χώρος καλύπτεται από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το οποίο παραλήφθηκε από την Αστυνομία και αξιολογείται.

Επίσης, η Αστυνομία αναμένεται να λάβει καταθέσεις, από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας ή και υπαλλήλους. 

Για τα λεωφορεία υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη ενώ από την φωτιά η ζημιές που προκλήθηκαν ανέρχονται στις 300.000 χιλιάδες ευρώ περίπου

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X