ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άμεση καταχώρηση υπόθεσης στο Δικαστήριο για τους Ομονοιάτες

Ενώπιον δικαιοσύνης οι τρεις οπαδοί

Εναντίον δύο ανήλικων, ηλικίας 16 ετών και ενός 20χρονου καταχωρείται άμεσα υπόθεση στο δικαστήριο, για την ρίψη αντικειμένων εντός αγωνιστικού χώρου του ΓΣΠ, την Δευτέρα (2/12) στο παιχνίδι μεταξύ Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ.

Οι τρεις οπαδοί της Ομόνοιας, συνελήφθησαν μετά από ταυτοποίηση που έγινε μέσω των κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης του σταδίου.

Σημειώνεται ότι, μέχρι το τέλος της διαδικασίας, τους απαγορεύθηκε η είσοδος σε γήπεδα, ενώ υποχρεώθηκαν να καταβάλουν εγγύηση 5 χιλιάδων ευρώ. 

Θυμίζουμε ότι για την υπόθεση είχαν συλληφθεί άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 38, 21 και 15 ετών, τα οποία ωστόσο αφέθηκαν ελεύθερα χωρίς να κατηγορηθούν αφού δεν προέκυψε μαρτυρία εναντίον τους και όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για λάθος.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (12:30) πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης με θέμα συζήτησης την κάρτα φιλάθλου και την λανθασμένη ταυτοποίηση οπαδών.

Στην σύσκεψη αναμένεται να παρευρεθούν ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Σαββίδης, ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, εκπροσώπου του ΚΟΑ και ο νέος υπουργός Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X