ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αλαλούμ με Γιολίτη! Η καταγγελία για τον «parody» την αφήνει εκτεθειμένη

Να ακυρωθεί το ένταλμα, ζητά η πλευρά της ύποπτης

24news team

Συνεχίζεται ο σάλος που ξεκίνησε το προηγούμενο διάστημα σχετικά με την έρευνα που έγινε σε οικία γυναίκας, η οποία ήταν ύποπτη για διαχείριση λογαριασμού-παρωδίας στο Twitter, που ασχολείτο κατά αποκλειστικότητα με την υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Έμιλυ Γιολίτη.

Από το στενό περιβάλλον της υπουργού, αφέθηκε να νοηθεί ότι η κυρία Γιολίτη ουδέποτε προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία σχετικά με τον προαναφερθέντα λογαριασμό, παρά μόνο εξέφρασε παράπονο ότι από τον περί ου ο λόγος λογαριασμό κοινοποιούνται φωτογραφίες των γονέων της, εκφράζοντας μάλιστα ανησυχία για μελλοντική χρήση και εικόνων των παιδιών της.

Μάλιστα, η υπουργός θεωρούσε λήξαν το θέμα, κάτι που ανέφερε και σε ανάρτησή της στο Twitter.

Νέος σάλος μετά από δημοσιοποίηση του εντάλματος

Ωστόσο, μέσω ανάρτησής του ο δικηγόρος Μιχάλης Παρασκευά δημοσιοποίησε το ένταλμα έρευνας που εξασφάλισε η Αστυνομία για την εν λόγω υπόθεση και εκεί σημειώνεται ότι εν τέλει οι διαδικασίες προχώρησαν μετά από καταγγελία της υπουργού.

Όπως διακρίνεται να αναφέρεται στο ένταλμα, η υπουργός κατήγγειλε τον εν λόγω λογαριασμό ότι χρησιμοποιεί το όνομα και τις φωτογραφίες της. «Επίσης στον λογαριασμό μεταξύ άλλων, δημοσιεύονται διάφορες φωτογραφίες της υπουργού αλλά και του πατέρα της, τις οποίες συνοδεύουν προσβλητικά σχόλια» καταλήγει η αναφορά στο ένταλμα.

Η εξέλιξη αυτή είναι ηλίου φαεινότερο ότι αφήνει εκτεθειμένη την κυρία Γιολίτη.


Ζητά να ακυρωθεί το ένταλμα η ύποπτη

Όσον αφορά την πλευρά της γυναίκας, μητέρας δύο παιδιών, στην οικία της οποίας έγιναν έρευνες σχετικά με την προαναφερθείσα υπόθεση, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι προηγουμένως κινήθηκαν οι διαδικασίες ώστε να ενημερωθεί από πού προέκυψε μαρτυρία εναντίον της και στην συνέχεια αναμενόταν να κινηθεί, αν διαπιστωνόταν ότι χρειάζεται, αναλόγως.

Νεότερες πληροφορίες του 24news αναφέρουν ότι μέσω του δικηγόρου της η γυναίκα που θεωρήθηκε ύποπτη, θα κινήσει τις διαδικασίες ώστε να ζητηθεί ακύρωση του εντάλματος.

Και τώρα τι;

Όπως είχαμε επισημάνει, τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι αρκετά. Αυτό, όμως, που πρώτιστα έχει σημασία να αποσαφηνιστεί είναι η θέση της υπουργού.

Κυρία Γιολίτη, τελικά κάνατε καταγγελία ή ένα απλό παράπονο;

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση