ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ακούν την ποινή τους οι τρεις οπαδοί που προσπάθησαν να περάσουν αλκοόλ στο γήπεδο

Στο παιχνίδι Ανόρθωση - Απόλλων που διεξήχθη στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος στις 14 Φεβρουαρίου

ΚΥΠΕ

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας παρουσιάστηκαν στις 20 Φεβρουαρίου τα τρία πρόσωπα, δύο ηλικίας 28 ετών και ένα 25, τα οποία συνελήφθησαν πριν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Ανόρθωσης – Απόλλωνα, που διεξήχθη στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος στις 14 Φεβρουαρίου για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση βίας στους αθλητικούς χώρους.

Τα τρία πρόσωπα απάντησαν παραδοχή στα αδικήματα που αντιμετωπίζουν και αφορούν πρόληψη και καταστολή της βίας στους αθλητικούς χώρους, συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, μεταφορά αλκοολούχων ποτών και χρήση επικίνδυνων οργάνων.

Οι τρεις κατηγορούμενοι θα παρουσιαστούν εκ νέου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας στις 28 Φεβρουαρίου οπότε θα τους ανακοινωθεί η ποινή που θα τους επιβληθεί. Μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου ισχύει ο αποκλεισμός τους από τους αθλητικούς χώρους.

Υπενθυμίζεται πως λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Ανόρθωσης – Απόλλωνα στο γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα, μέλος του ΤΑΕ της πόλης που βρισκόταν καθήκον στο γήπεδο, «αντιλήφθηκε από το κλειστό κύκλωμα βιντεοπαρακολούθησης του σταδίου, έναν φίλαθλο να βρίσκεται κοντά στον τοίχο που βρίσκεται ανατολικά της νότιας κερκίδας εντός του γηπέδου και να συμπεριφέρεται ύποπτα».

Παράλληλα ο φίλαθλος έβλεπε έξω από το γήπεδο και συγκεκριμένα στο σημείο που βρίσκεται το Σωματείο της Ανόρθωσης.

Ακόμα το μέλος του ΤΑΕ «αντιλήφθηκε τρία πρόσωπα που βρίσκονταν στην ανατολική πλευρά της νότιας κερκίδας του γηπέδου έξω από το Σωματείο της Ανόρθωσης. Ένα από τα τρία πρόσωπα φαίνεται να έριξε ένα σχοινί για να παραληφθεί από τον φίλαθλο που βρισκόταν εντός του γηπέδου».

Στο σημείο «μετέβησαν άμεσα μέλη της αντιοχλαγωγικής ομάδας Λάρνακας, τα οποία εντόπισαν τα τρία πρόσωπα, ενώ κοντά τους βρέθηκαν δύο τσάντες ώμου, μέσα στις οποίες υπήρχαν αλκοολούχα ποτά. Τόσο οι τσάντες όσο και το σχοινί που εντοπίστηκε, παραλήφθηκαν ως τεκμήρια από την Αστυνομία».

Τα τρία άτομα, δύο ηλικίας 28 και ένα 25 ετών, από χωριό της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, μεταφέρθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας όπου συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση