ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΚίΔΑ: «Κάποια σχολεία δεν μπορούν να ξεκινήσουν ομαλά...»

«Αριθμός εκπαιδευτικών είναι μετέωροι»

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγών (ΑΚίΔΑ) αναφέρει σε ανακοίνωσή της πως παρά τις επαναλαμβανόμενες εξαγγελίες για ετοιμότητα του συστήματος για να λειτουργήσουν τα σχολεία, αριθμός σχολείων δεν μπορεί να ξεκινήσει ομαλά τη λειτουργία του και αριθμός εκπαιδευτικών είναι μετέωροι.

Ακόμη αναφέρει πως οι επικριτές της όλης κατάστασης και της αδυναμίας για ομαλή έναρξη της σχολικής χρονιάς πρέπει να απευθύνουν τα πυρά τους εκεί που πραγματικά είναι η ευθύνη, "τόσο η πολιτική όσο και η διοικητική, να αποδώσουν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, τα του Θεού τω Θεώ`.

"Μόνο έτσι μπορεί να χαράξει μια νέα μέρα στη σωστή λειτουργία της κοινωνικής κριτικής και να ασκηθεί η κατάλληλη πίεση εκεί που αναλογεί για βελτίωση της όλης κατάστασης που διαιωνίζεται, λόγω εξυπηρέτησης αλλότριων σκοπιμοτήτων", σημειώνει.

Ακόμη διερωτάται πώς περιμένει ο γονιός και ο μαθητής τα σχολεία να είναι έτοιμα, "όταν μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών δεν γνωρίζει ακόμα και αυτή τη στιγμή, ελάχιστες ώρες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, σε ποιο σχολείο θα υπηρετήσει".

Πηγή: ΚΥΠΕ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X