ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στιγμές τρόμου για γυναίκα στην Λεμεσό - Την έστειλαν νοσοκομείο

Δέχθηκε επίθεση από δύο πρόσωπα

Εφιαλτικές στιγμές έζησε γυναίκα 66 ετών, γύρω στις 8:00 το πρωί της Κυριακής, 28 Ιουνίου, στην Λεμεσό όταν δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, η γυναίκα έβγαινε από την είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει, όταν οι δύο δράστες της επιτέθηκαν αναγκάζοντάς την να μπει εντός της πολυκατοικίας. Ακολούθως της ζήτησαν να τους οδηγήσει στο διαμέρισμά της.

Με βάση την καταγγελία, οι εν λόγω δράστες την χτύπησαν και την φίμωσαν. Σκοπός τους ήταν να μάθουν που ήταν τα χρήματά της.

Αιμόφυρτη η γυναίκα κατάφερε να απελευθερώσει το ένα χέρι με το οποίο άρπαξε το τηλέφωνο και ειδοποίησε το γιο της, ζητώντας του βοήθεια.  Ο άντρας ο οποίος διαμένει αλλού, μετέβη στο σπίτι της μητέρας του, όπου τη βρήκε σε κακά χάλια,  ενημέρωσε την αστυνομία και κάλεσε ασθενοφόρο.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, φαίνεται εκ πρώτης όψεως ότι οι δράστες ανέμεναν την 66χρονη έξω από την πόρτα του ρετιρέ της. « Με το που βγήκε η γυναίκα έξω από το διαμέρισμα της για να βγάλει έξω τα σκουπίδια, οι δράστες, την άρπαξαν, την οδήγησαν εντός του σπιτιού, όπου την έδεσαν, τη φίμωσαν και την χτυπούσαν αλύπητα, απαιτώντας να τους δώσει χρήματα. Ο ένας εκ των δύο δραστών μίλησε Ελληνικά με κυπριακή προφορά, ο άλλος με σπαστά Ελληνικά» ανέφερε ο κ. Σωτηριάδης.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον κ. Σωτηριάδη, οι δράστες έκαναν άνω κάτω το διαμέρισμα και αφού άρπαξαν άγνωστης αξίας ακόμη, χρυσαφικά, τιμαλφή και μετρητά, εξαφανίστηκαν πεζοί.

Η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος της. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή. 

Μέλη της αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή για τις σχετικές έρευνες και ανακρίσεις.  Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, οι δύο άντρες, φέρονται να εισήλθαν στην πολυκατοικία αφού παραβίασαν παράθυρο. Τους δράστες που περιγράφονται ο ένας ισχυρής σωματικής διάπλασης ξανθός και ο άλλος λεπτής σωματικής διάπλασης μελαχρινός, φέρεται να περίμενε συνεργός τους ο οποίος και τους παρέλαβε με αυτοκίνητο, αγνώστων προς το παρόν στοιχείων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση