ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου σε σχολείο της Λευκωσίας

Νέο βίντεο από περιστατικό βίας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Νέο περιστατικό βίας σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της επαρχίας Λευκωσίας, εντείνοντας τον προβληματισμό στις αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, 13χρονος δέχθηκε επίθεση από συμμαθητή του έξω από το σχολείο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Το θύμα φέρει μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος του, ενώ η Αστυνομία ξεκίνησε να διερευνά το περιστατικό λαμβάνοντας καταθέσεις.

Την ίδια ώρα, μεγαλώνει η ανησυχία στο Υπουργείο Παιδείας αφού είναι το δεύτερο περιστατικό που βλέπει το φως της δημοσιότητας μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, αναζητώντας λύσεις για αντιμετώπιση μελλοντικών καταστάσεων.

Τι ανέφερε ο πατέρας του 13χρονου

Τα όσα διαδραματίστηκαν αναφορικά με τον ξυλοδαρμό του 13χρονου αλλά και για την απάντηση που του έδωσε το Υπουργείο Παιδείας, μίλησε ο πατέρας του στην εκπομπή «ALPHA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ».

Όπως ανέφερε ο πατέρας, το μεσημέρι της Τρίτης ξυλοκόπησαν τον 13χρονο γιο του έξω από το σχολείο χωρίς λόγο, επισημαίνοντας ότι τον πήρε στο νοσοκομείο για περίθαλψη των τραυμάτων και μετέπειτα στην αστυνομία όπου κατήγγειλε το περιστατικό. Παράλληλα, γνωστοποίησε πως χθες τα δύο παιδιά του δέχθηκαν επίθεση από συμμαθητές τους και σήμερα ο φερόμενος δράστης απείλησε τα θύματα επειδή τον κατήγγειλαν στην αστυνομία. 

Όσον αφορά τι θέση πήρε το αρμόδιο Υπουργείο για τα εν λόγω περιστατικά ο πατέρας δήλωσε ότι το Υπουργείο τον έπιασε τηλέφωνο και του είπε μόνο εντός του σχολικού χώρου έχει ευθύνη και όχι εκτός. Συνεχίζοντας του επισήμαναν, να αφήνει τη δουλειά του ή να μην πηγαίνει στη δουλειά, για να λαμβάνει τα παιδιά του από το σχολείο.

Βίντεο από alphanews.live

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση