ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αγριεύει» από απόψε ο καιρός - Τριήμερο με βροχές και καταιγίδες (vid)

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Βαρομετρικό χαμηλό αρχίζει να επηρεάζει σταδιακά την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σύντομα νοτιοανατολικοί ως νότιοι, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Λάρνακα: Τι δήλωσε ο άντρας που απειλούσε να αυτοπυρποληθεί (Vid, Pics)


Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένεται αρχικά να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Αργότερα ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες ενώ στα ψηλότερα ορεινά δεν αποκλείεται να πέσουν λίγα χιόνια ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και στα δυτικά και νότια τοπικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 βαθμούς στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι, ενώ στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται χιονόπτωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να παραμείνει κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος ενώ αργότερα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο αλλά θα παραμείνει κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Δείτε βίντεο από το Weather Forecast Cyprus - Tasos Ierodiakonou

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X