ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγρια περιστατικά βίας στη Λεμεσό – Χτύπησαν κόσμο και ντελιβερά

Συνελήφθη 22χρονος - Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Ανακοινώσεις

Στη σύλληψη 22χρονου κάτοικου Λεμεσού, προχώρησε το πρωί σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, ληστείας, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, πρόκλησης πραγματικής και βαριάς σωματικής βλάβης και αδικημάτων κατά παράβαση του Νόμου περί Καταπολέμησης Ορισμένων Μορφών και Εκδηλώσεων Ρατσισμού και Ξενοφοβίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1π.μ. σήμερα (04/05), λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε συγκεκριμένο δρόμο, στη Λεμεσό, ομάδα αγνώστων προσώπων, επιτέθηκαν και κτύπησαν άλλα πρόσωπα. Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, όπου εντόπισαν ένα 43χρονο, ο οποίος όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, μετέβη στη σκηνή μετά από ενημέρωση που έτυχε από φιλικά του πρόσωπα, ότι δέχθηκαν επίθεση από ομάδα αγνώστων. Φέρεται επίσης να ανέφερε ότι ενώ βρισκόταν στη σκηνή, δέχθηκε και ο ίδιος επίθεση από περίπου 15 άγνωστά του πρόσωπα.

Λίγο αργότερα μετέβη στο ΤΑΕ Λεμεσού 20χρονος, διανομέας φαγητού, ο οποίος κατήγγειλε ότι γύρω στις 12.40π.μ. σήμερα, ενώ βρισκόταν σε δρόμο της Λεμεσού, για να παραδώσει παραγγελία φαγητού, έπεσε θύμα ληστείας. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, ενώ βρισκόταν στον πιο πάνω δρόμο, τον πλησίασαν τέσσερα άγνωστά του πρόσωπα και αφού πρόταξαν εναντίον του μαχαίρι, του έκλεψαν τόσο την
παραγγελία και χρηματικό ποσό που είχε στην κατοχή του, όσο και την μοτοσικλέτα του.

Σύμφωνα πάντα με τον παραπονούμενο, λίγο αργότερα πληροφορήθηκε από φιλικά του πρόσωπα, ότι η μοτοσικλέτα του βρισκόταν σε συγκεκριμένο σημείο στη Λεμεσό. Αφού μετέβη με δύο φίλους του, στην εν λόγω περιοχή, για να παραλάβει τη μοτοσικλέτα, φέρονται να δέχθηκαν επίθεση από ομάδα άγνωστων νεαρών, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή.

Οι άγνωστοι τους ακολούθησαν και κατάφεραν να τους ανακόψουν σε κοντινή απόσταση. Ακολούθως επιτέθηκαν εναντίον τους και τους κτύπησαν με τη χρήση ροπάλων και άλλων επιθετικών οργάνων. Ο παραπονούμενος κατάφερε να ξεφύγει από τους άγνωστους, να παραλάβει τη μοτοσικλέτα του και να μεταβεί στην Αστυνομία, για να καταγγείλει το περιστατικό.

Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου εντόπισαν τους δύο φίλους του παραπονούμενου. Πρόκειται για 34χρονο και 38χρονο, οι οποίοι κρατήθηκαν για νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας τους, να περιγράφεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου. Όπως διαπιστώθηκε ο 34χρονος φέρει μεταξύ άλλων τραυμάτων, κατάγματα προσωπικού κρανίου και κάταγμα δεξιού χεριού, ενώ ο 38χρονος φέρει κάταγμα επιγονατίδας, εκχυμώσεις και θλαστικά τραύματα.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 22χρονου και εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης του. Το πρωί σήμερα ο 22χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X