ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγρια καταδίωξη 40χρονης: Τραυματίστηκαν αστυνομικοί

Την κυνηγούσαν από την Λεμεσό και την ανέκοψαν στην Πάφο

Δύο χειροποίητα τσιγάρα που περιείχαν κάνναβη και το χρηματικό ποσό των €2.658 εντοπίστηκαν στην κατοχή 40χρονης που συνελήφθη μετά από επεισοδιακή καταδίωξη σε Πάφο και Λεμεσό ενώ στο πλαίσιο της καταδίωξης τραυματίστηκαν δύο μέλη της δύναμης.

Η 40χρονη συνελήφθη για τα αδικήματα της παράλειψης συμμόρφωσης σε σήμα αστυνομικού με στολή – πρόκληση οδικών συγκρούσεων και εγκατάλειψη σκηνών - αλόγιστη και επικίνδυνη οδήγηση – και παράνομη κατοχή ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 00:35 σήμερα, μέλη της Τροχαίας Λεμεσού κατά τη διάρκεια ελέγχων στην περιοχή του Ύψωνα, έκαναν σήμα σε οδηγό οχήματος να σταματήσει για έλεγχο, χωρίς ωστόσο να το πράξει. Αντιθέτως, ανέπτυξε ταχύτητα και εγκατέλειψε την περιοχή.

Περιπολικά της Αστυνομίας ακολούθησαν το εν λόγω όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου με κατεύθυνση προς Πάφο. Σε κάποιο σημείο του αυτοκινητόδρομου παρά την έξοδο Αυδήμου, το εν λόγω όχημα, προσέκρουσε σε περιπολικό και συνέχισε την πορεία του ενώ στη συνέχεια, παρά την έξοδο της βιομηχανικής περιοχής ανατολικού, συγκρούστηκε με ακόμη τρία περιπολικά.
Γύρω στη 1.15π.μ., έγινε κατορθωτή η ανακοπή του, παρά τον κυκλικό κόμβο του Γενικού Νοσοκομείου στην Πάφο, όπου το ύποπτο όχημα προσέκρουσε σε ακόμη δύο περιπολικά.

Όπως διαπιστώθηκε, οδηγός του οχήματος ήταν 40χρονη από τη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου έγινε χρήση υπηρεσιακού οπλισμού (ρίψη προειδοποιητικών πυροβολισμών).

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή της 40χρονης δύο χειροποίητα τσιγάρα που περιείχαν κάνναβη και το χρηματικό ποσό των €2.658. Η 40χρονη συνελήφθη για τα αδικήματα που διέπραξε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε οποιοδήποτε τραυματισμό.

Από τις οδικές συγκρούσεις τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και Πάφου αντίστοιχα, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστησαν θλάση αυχένα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΥΚΑΝ Πάφου και Τροχαία Λεμεσού και Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X