ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επεισόδια στο «Ελευθερία» - Έκαψαν τα γραφεία της ΟΣΕΛ

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

24news team

Άγρια επεισόδια εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (26/03) στο στάδιο «Ελευθερία», για τα ημιτελικά του κυπέλλου στο μπάσκετ, ανάμεσα σε Απόλλων και Ανόρθωση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα γραφεία της ΟΣΕΛ που βρίσκονται απέναντι από το πάρκινγκ του σταδίου τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε κλήση για πυρκαγιά στα γραφεία ΟΣΕΛ, απέναντι από το στάδιο Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία στη Λεωφόρο Λευκωθέου στην επαρχία Λευκωσίας.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 17:44.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το προκατασκευασμένο υποστατικό, το οποίο χρησιμοποιείτο ως γραφεία της ΟΣΕΛ, έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Επιπρόσθετα, πυρκαγιά εκδηλώθηκε ταυτόχρονα και σε παρακείμενη στάση λεωφορείου, καθώς και σε δέντρα και άχρηστα υλικά στον ίδιο δρόμο με το εν λόγω υποστατικό. Θα ακολουθήσει διερεύνηση για εξακρίβωση των αιτιών της πυρκαγιάς, σε συνεργασία με την Αστυνομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X