ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγόρασε κλεμμένο αυτοκίνητο σε χαμηλή τιμή - Ψάχνουν 34χρονη

Στις 15 Απριλίου καταγγέλθηκε από 61χρονο ότι είχε διαρρηχθεί το γραφείο του

ΚΥΠΕ

Γυναίκα ηλικίας 34 ετών αναζητεί η Αστυνομία Πάφου, για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης και κλοπής οχήματος, ενώ στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης έχει συλληφθεί ήδη 24χρονος ο οποίος φέρεται να αγόρασε το όχημα σε χαμηλή τιμή.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 15 Απριλίου καταγγέλθηκε από 61χρονο ότι είχε διαρρηχθεί το γραφείο του, από όπου κλάπηκε περιουσία, καθώς και το κλειδί του αυτοκινήτου του. Το όχημα, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το γραφείο, κλάπηκε επίσης, σύμφωνα με τον παραπονούμενο.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, την Πέμπτη δόθηκε πληροφορία ότι το εν λόγω όχημα εντοπίστηκε στην Πάφο. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν επί τόπου και εντόπισαν 24χρονο, μόνιμο κάτοικο, να εισέρχεται εντός του οχήματος. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 24χρονος μεταφέρθηκε στα γραφεία της ΑΔΕ Πάφου, όπου ανακρίθηκε, χωρίς ωστόσο να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις. Ακολούθως συνελήφθη για παράνομη κατοχή του οχήματος.

Κατά την διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία ότι στην διάρρηξη φέρεται να ενέχεται 34χρονη μόνιμη κάτοικος Πάφου και ότι ο 24χρονος που είχε στην κατοχή του το αυτοκίνητο, το αγόρασε σε χαμηλή τιμή από την ίδια.

Ο 24χρονος επανασυνελήφθη για κλεπταποδοχή ενώ η 34χρονη καταζητείται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση