ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανθρωποκυνηγητό για το μαφιόζικο κτύπημα στην Αγία Νάπα

Έριξε 25 σφαίρες ο δράστης - Συνεχής ενημέρωση

24sports team

info@24sports.com.cy

Εντατικές είναι οι έρευνες των αρχών που βρίσκονται στην γνωστή καφετέρια στην Αγία Νάπα όπου στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής (16/02) διαπράχθηκε απόπειρα φόνου. Λίγο μετά τις 9 το πρωί της Κυριακής (16/2), όπως πληροφορούμαστε, η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει σε κοντινή απόσταση από τη σκηνή, το όπλο το οποίο φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκε από τον κουκουλοφόρο που άνοιξε πυρ εναντίον προσώπων που βρίσκονταν στην καφετέρια. Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της ΑΔΕ και του ΤΑΕ Αμμοχώστου, ο Αρχηγός της Αστυνομίας, ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου.

Πώς έγινε η απόπειρα

Ο δράστης της απόπειρας φόνου, φορώντας κουκούλα, πέρασε πεζός έξω από καφεστιατόριο στην Αγία Νάπα και αφού ανέσυρε πυροβόλο όπλο, έριξε πυροβολισμούς εναντίον προσώπων που βρίσκονταν στο καφεστιατόριο. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν σοβαρά μία γυναίκα ηλικίας 26 χρόνων και τρεις άνδρες, οι δύο ηλικίας 38 χρόνων και ο τρίτος ηλικίας 32 χρόνων.

Όπως πληροφορούμαστε, ο δράστης έριξε 25 σφαίρες προς το μέρος της καφετέριας.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρα μετέφεραν τους τέσσερις τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου αυτοί νοσηλεύονται.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο 24news ο Εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Ανδρέας Κωνσταντίνου η κατάσταση της υγείας των τραυματιών είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου. Η 26χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό η Αστυνομία

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη ενώ κάτω από το μικροσκόπιο των ανακριτών έχουν τεθεί τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες στόχος φαίνεται να ήταν γνωστός επιχειρηματίας - θαμώνας στην συγκεκριμένη καφετέρια. 

Οι δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου Αστυνομίας Αμμοχώστου

Σε δηλώσεις του στην σκηνή της απόπειρας φόνου, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Αντρέας Κωνσταντίνου δήλωσε ότι η υποθεση βρίσκεται στα αρχικά στάδια της διερεύνησης της υπόθεσης ενώ παράλληλα επιβεβαίωσε ότι εντοπίστηκε ένα όπλο που έχει παραληφθεί και θα εξεταστεί. Επιπλέον, όπως σημείωσε ο ίδιος, αξιολογούνται τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής. Σε σχέση με τον στόχο της επίθεσης όπου οι πληροφορίες δείχνουν συγκεκριμένο επιχειρηματία, ο κ. Κωνσταντίνου, ήταν φειδωλός στις δηλώσεις του τονίζοντας ότι «θα φανεί σε μεταγενέστερο στάδιο αν όντως το συγκεκριμένο πρόσωπο ήταν ο στόχος».

Σχετικά με την παρουσία στη σκηνή του Αρχηγού Αστυνομίας, Κύπρου Μιχαηλίδη, ο κ. Κωνσταντίνου τόνισε ότι «καταδεικνύει το ότι ως Αστυνομία μας προβληματίζει η συγκεκριμένη απόπειρα φόνου, και είναι κάτι που γνωρίζετε, ότι ο Αρχηγός, λαμβάνει τέτοιου είδους ζητήματα πολύ σοβαρά».

Πληροφορίες του 24news αναφέρουν ότι στόχος ήταν συγκεκριμένος επιχειρηματίας που διετέλεσε και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Αγία Ναπα το 2013 ενώ είναι και ιδιοκτήτης νυχτερινών μαγαζιών στην περιοχή.

*Το ρεπορτάζ ανανεώνεται

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X