ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δείχνει την πόρτα εξόδου στον Κόκκινο ο Αβέρωφ;

Έντονος για τα προβλήματα στη Πύλη Εμβολιασμού, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ

24news team

Βαρύ φαίνεται να είναι το κλίμα για τον υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής κ. Κυριάκο Κόκκινο, αφού πλέον δεν περνούν απαρατήρητα τα προβλήματα που παρουσιάζει συνεχώς η Πύλη Εμβολιασμού, παρά τις διαβεβαιώσεις ότι γίνεται αναβάθμιση του συστήματος.

Μάλιστα, το γεγονός αυτό σχολιάστηκε έντονα και από τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «Τα συχνά προβλήματα δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά».

Επίσης ο κ. Νεοφύτου σημείωσε: «Χάρη στις θυσίες των πολιτών η υγειονομική κατάσταση της χώρας μας είναι θετική. Έχουμε κατά αναλογία τις λιγότερες απώλειες συνανθρώπων μας στην Ευρώπη, τα λιγότερα lockdowns και η οικονομία άντεξε».

Αυτούσια η δήλωση:

Χάρη στις θυσίες των πολιτών η υγειονομική κατάσταση της χώρας μας είναι θετική. Έχουμε κατά αναλογία τις λιγότερες απώλειες συνανθρώπων μας στην Ευρώπη. Τα λιγότερα lockdowns στην Ευρώπη.Όμως εικόνες όπως αυτές που είδαμε στο εμβολιαστικό κέντρο στη Λεμεσό αλλά και τα συχνά προβλήματα και το πέσιμο της πύλης εμβολιασμού σήμερα, δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά.

Θέλω να τονίσω εμφαντικά:

Οι χτεσινές θετικές αποφάσεις του ανοίγματος του συνόλου της οικονομίας και της σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα, θα πρέπει παράλληλα να είναι και πρακτικά εφαρμόσιμες.

Μέτρα που δεν συμβαδίζουν με τη λογική και την αναλογικότητα, ούτε οι πολίτες θα τα εφαρμόσουν ούτε και το κράτος δύναται να τα εποπτεύσει ή να τα επιβάλλει.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X