ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλλάζει ο καιρός: Πότε αναμένονται βροχές

Η πρόβλεψη για τις επόμενες ημέρες

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα, κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ αλλά αργότερα μέτριοι και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα, κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. H θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

  Μέγιστη Θερμοκρασία Ελάχιστη Θερμοκρασία Σχετική Υγρασία
Λευκωσία: 40°C 23°C 34%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 33°C 25°C 64%
Λεμεσός: 32°C 24°C 63%
Αεροδρόμιο Πάφου: 32°C 24°C 70%
Φρέναρος: 34°C 24°C 66%
Πρόδρομος: 30°C 23°C 52%
Πόλις Χρυσοχούς: 33°C 23°C 67%

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση