ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχονται βροχές - Πότε και πού αναμένονται

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει πρόσκαιρα το νησί, ενώ από αύριο το απόγευμα, στην περιοχή αναμένεται ασθενής χαμηλή πίεση. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη μέχρι και τη Μεγάλη Δευτέρα, οι κύριες συγκεντρώσεις της οποίας, βρίσκονται σε ανώτερα στρώματα στην ατμόσφαιρα.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, με το ενδεχόμενο να πέσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βόρειες ως βορειοανατολικές διευθύνσεις, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Aργότερα όμως, στα βόρεια, στα ανατολικά και στα νότια παράλια, θα ενισχύονται και θα πνέουν μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ αργότερα, τοπικά στα βόρεια και στα ανατολικά, θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ιδιαίτερα από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ αναμένονται και μεμονωμένες βροχές, κυρίως κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βoρειοανατολικοί και αργότερα τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ωστόσο στα βόρεια, στα ανατολικά και στα νότια παράλια, θα πνέουν μέτριοι και παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα στα δυτικά θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο στα υπόλοιπα παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα παραμείνει μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ ενδέχεται να πέσουν και μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, ωστόσο στα νότια και στα ανατολικά παράλια θα πνέουν μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα στα δυτικά θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα είναι λίγο ταραγμενη.

Τη Μεγάλη Δευτέρα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο εκδήλωσης μεμονωμένης καταιγίδας, κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά.

Την Μεγάλη Τρίτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές και πιθανό και μεμονωμένη καταιγίδα. Την Μεγάλη Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία τη Μεγάλη Δευτέρα θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ωστόσο την Μεγάλη Τρίτη θα σημειώσει πτώση και την Μεγάλη Τετάρτη περαιτέρω μικρή πτώση, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X