ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φονικό «κοκτέιλ» του Ρώσου οδήγησε στον θάνατο τον Παναγιώτη

Συγκλονίζουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Συνεχίζουν να συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες γύρω από την τραγωδία που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, όπου 50χρονος Ρώσος παρέσυρε στον θάνατο τον 27χρονο Παναγιώτη.

Οι ανακριτές της Τροχαίας και του ΤΑΕ Λεμεσού, παρέλαβαν από το Κρατικό Χημείο τα αποτελέσματα των αναλύσεων που υποβλήθηκε ο 50χρονος Ρώσος, τα οποία προκαλούν συγκλονισμό.


Απέραντη θλίψη – «Έσβησε» ο 9χρονος στο Μακάρειο


Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα, εκτός της μεγάλης ποσότητας αλκοόλης (234mg αντί 50mg) στο αίμα του 50χρονου, διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει και υπνωτικά χάπια πριν πιάσει το τιμόνι στα χέρια του.

Οι ανακριτές αναμένουν και τα αποτελέσματα από το «μαύρο» κουτί του οχήματος του 50χρονου τα οποία αναμένεται να δείξουν πώς κινείτο στο οδικό δίκτυο τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν την σύγκρουση.

Θυμίζουμε ότι ο 50χρονος Ρώσος τελεί υπό εξαήμερη κράτηση και την Παρασκευή (6/12) αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου στο δικαστήριο, για παραπομπή του σε απευθείας δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου Λεμεσού.

Η Αστυνομία έλαβε οδηγίες από τον Νομική Υπηρεσία, ώστε ο 50χρονος Ρώσος να κατηγορηθεί για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X