ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχονται βροχές - Οι περιοχές που επηρεάζονται

Πτώση θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ χαμηλή πίεση και ασταθείς καιρικές συνθήκες αναμένονται σταδιακά από την Πέμπτη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά αρχικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές νεφώσεις, ενώ μετά το μεσημέρι νεφώσεις που θα αναπτυχθούν τοπικά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα νοτιοδυτικά παράλια, λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά αρχικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και μέχρι λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια.

Την Πέμπτη, αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά από το μεσημέρι και μετά, νεφώσεις που θα αναπτυχθούν, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, αλλά σύντομα θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα ενδέχεται τοπικά να είναι έντονα ή και παρατεταμένα, ενώ το βράδυ θα γίνουν μεμονωμένα και θα περιοριστούν κυρίως στα παράλια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

 

 

Μέγιστη

Θερμοκρασία

Ελάχιστη

Θερμοκρασία

Σχετική

Υγρασία

Λευκωσία:

32°C

18°C

33%

Αεροδρόμιο Λάρνακας:

31°C

20°C

44%

Λεμεσός:

28°C

17°C

50%

Αεροδρόμιο Πάφου:

28°C

20°C

51%

Φρέναρος

30°C

18°C

39%

Πρόδρομος

22°C

11°C

61%

Πόλις Χρυσοχούς

28°C

18°C

58%

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Η Lidl Κύπρου για ακόμα μία χρονιά υποδέχτηκε εκατοντάδες επισκέπτες στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ