ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

19χρονη Βρετανή: «Πάρτε με σπίτι, σας παρακαλώ…»

Ζήτησε την βοήθεια της βρετανικής Κυβέρνησης η 19χρονη

Η 19χρονη Βρετανή που έχει κριθεί ένοχη για δημόσια βλάβη, έπειτα από ψευδή καταγγελία για βιασμό της από 12 Ισραηλινούς, φαίνεται να ζητά την έμπρακτη βοήθεια του Πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον και του υπουργό Εξωτερικών της χώρες, ώστε να επιστρέψει σπίτι της.

Μάλιστα, σε επιστολή της προς τον Πρωθυπουργό φαίνεται να ανάφερε «Please bring me home».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail η 19χρονη φέρεται να ανάφερε σε έγγραφο που απέστειλε προς την Κυβέρνηση της χώρας της: «Θα ήθελα να ζητήσω τόσο από τον υπουργό Εξωτερικών όσο και από τον Πρωθυπουργό, οι οποίοι είναι και οι δύο πατέρες, παρακαλώ να με υποστηρίξετε με τις ενέργειές σας, όχι μόνο με τα λόγια σας».

«Κάθε δευτερόλεπτο αυτής της δοκιμασίας ήταν ένας ξαφνικός εφιάλτης», σημειώνει επίσης.

«Είμαι 19 ετών και το μόνο που θέλω να κάνω είναι να καθαρίσω το όνομά μου και να γυρίσω σπίτι, στην οικογένειά μου», σημειώνει επίσης, σύμφωνα με την ‘The Sun’.


Ασθένησε η 19χρονη Βρετανή – «Κράζει» την Κύπρο η μητέρα της


Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, η Κυβέρνηση της χώρας, επικοινώνησε πρώτη φορά με την οικογένεια της 19χρονης μετά την καταδικαστική απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου.

Στο ρεπορτάζ της Daily Mail, αναφέρονται δηλώσεις του τέως υπουργού Δικαισύνης Κύπρου Χρισοστομίδη, ο οποίος μίλησε στο BBC και ανάφερε πως ήδη η 19χρονη έχει υποφέρει πολύ και περιμένει ότι η ποινή που θα της επιβληθεί θα είναι πολύ επιεικής.

«Έχει ήδη κρατηθεί για τεσσερισήμισι βδομάδες και έχει εμποδιστεί το ταξίδι της για περίπου πέντε μήνες ήδη» φαίνεται να ανέφερε επίσης ο Κύπριος πολιτικός.

Ωστόσο δήλωσε, η Κυβέρνηση της Κύπρου, έχει πλήρη εμπιστοσύνη στο δικαστικό σύστημα και στα δικαστήρια».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X