ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

17 διαρρήξεις κοινοτικών συμβουλίων: Για μία θα δικαστεί 29χρονος

Λόγω ανεπαρκούς μαρτυρίας

ΚΥΠΕ

Για μια από τις συνολικά 17 διαρρήξεις κοινοτικών συμβουλίων, ως ύποπτος για την διάπραξη των οποίων είχε αρχικά συλληφθεί, οδηγείται σε δίκη στο επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού, που θα συνεδριάσει στις 25 Μαΐου, 29χρονος από την Πάφο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μετά από σχετική γνωμάτευση από την Νομική Υπηρεσία, λόγω ανεπαρκούς μαρτυρίας, ο 29χρονος δεν κατηγορείται και για τις 17 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, για τις οποίες είχε συλληφθεί ως ύποπτος, αλλά μόνο για μια διάρρηξη και κλοπή, από το κοινοτικό συμβούλιο Βουνίου, που περιλάμβανε κλοπή και χρήση πιστωτικών καρτών.

Η υπόθεση καταχωρήθηκε σήμερα στο επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού, με τον 29χρονο ν` αντιμετωπίζει συνολικά έξι κατηγορίες που αφορούν διάρρηξη και κλοπή, κλοπή – σε δυο περιπτώσεις - χρηματικού ποσού από αυτόματη ταμειακή μηχανή και άρνηση λήψης δείγματος σάλιου, φωτογραφιών και αποτυπωμάτων.

Μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα, υπέγραψε εγγύηση ύψους 100 χιλιάδων ευρώ με έναν αξιόχρεο εγγυητή, παρέδωσε τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και το όνομα του τοποθετήθηκε στο stop list, ενώ θα παρουσιάζεται καθημερινά σε αστυνομικό σταθμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X