ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τους έπιασαν να οδηγούν... «φτιαγμένοι»

Τι εντόπισαν στην κατοχή τους

ΚΥΠΕ

Δύο οδηγούς εντόπισε η Αστυνομία Πάφου να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, το απόγευμα της Πέμπτης, στην Πάφο, ενώ σε έρευνα που έγινε βρέθηκαν στην κατοχή τους ναρκωτικά.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, την Πέμπτη, και ώρα 19:15 μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου ανέκοψαν στην Χλώρακα όχημα που οδηγούσε 22χρονος, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, δεν κατείχε άδεια οδηγού. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε ασφάλεια και το όχημα που χρησιμοποιούσε ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο.

Κατά την σωματική έρευνα βρέθηκε στην κατοχή του 22χρονου ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας, που έμοιαζε με μεθαμφεταμίνη και επιπλέον ήταν θετικός σε έλεγχο νάρκοτεστ στο οποίο υποβλήθηκε. Επιπρόσθετο δείγμα λήφθηκε για να σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις στο Γενικό Χημείο του Κράτους. Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) ανέλαβε τα περαιτέρω ενώ το όχημα του κρατήθηκε.

Επίσης, το απόγευμα της Πέμπτης μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν στην Πάφο αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονος, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε ποσότητα κάναβης κατά τη σωματική έρευνα που του έγινε.

Ακολούθως ο 34χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο ναρκοτεστ με θετική ένδειξη. Επιπρόσθετα δείγμα λήφθηκε για να σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις στο Γενικό Χημείο του Κράτους. Ο 34χρονος μεταφέρθηκε επίσης στα Γραφεία της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) για τα περαιτέρω.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X