ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σύλληψη 24χρονου: Περιπτεράς του έδωσε 5 ευρώ και απαίτησε περισσότερα

Ανακοίνωση της Αστυνομίας

Στη σύλληψη 24χρονου προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λευκωσίας, σχετικά με δύο διερευνώμενες υποθέσεις ληστείας.
Η μία ληστεία διαπράχθηκε σε περίπτερο στην περιοχή Λακατάμιας, τα ξημερώματα της Δευτέρας, 17 Αυγούστου και καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, νεαρός άνδρας εισήλθε στο περίπτερο έχοντας καλυμμένο το πρόσωπο με μάσκα και κουκούλα φούτερ και με την απειλή μαχαιριού απαίτησε χρήματα από την υπάλληλο. Η υπάλληλος του έδωσε 5 ευρώ και όταν ο δράστης απαίτησε περισσότερα χρήματα, η υπάλληλος του ανάφερε πως θα καλέσει βοήθεια, με αποτέλεσμα ο ύποπτος να τραπεί σε φυγή.

Από τις εξετάσεις που έγιναν προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 24χρονου, ενώ εναντίον του προέκυψε επίσης μαρτυρία για τη διάπραξη άλλης μίας ληστείας που διαπράχθηκε το 2015 στο ίδιο περίπτερο.

Γύρω στις 11.10 πριν το μεσημέρι χθες Κυριακή, μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας εντόπισαν τον 24χρονο και προχώρησαν στη σύλληψη του με Δικαστικό ένταλμα.

Το πρωί σήμερα, ο 24χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε εναντίον του διάταγμα τετραήμερης κράτησης για σκοπούς εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X