ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Ανακοινώσεις

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, είναι πιθανόν να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν κυρίως μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νοτιοδυτικά παράλια, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα το πρωί θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί το απόγευμα στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια και στα νότια παράλια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που την Πέμπτη θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Κατά τις βραδινές ώρες ενδέχεται να παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, κατά το τριήμερο, παραμένοντας κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

 

  Μέγιστη Θερμοκρασία Ελάχιστη Θερμοκρασία Σχετική Υγρασία
Λευκωσία: 39°C 23°C 38%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 33°C 24°C 49%
Λεμεσός: 32°C 22°C 55%
Αεροδρόμιο Πάφου: 30°C 23°C 70%
Φρέναρος: 35°C 24°C 56%
Πρόδρομος: 32°C 21°C 24%
Πόλις Χρυσοχούς: 32°C 23°C 66%

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X