ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταγγελία: Επιτέθηκαν σε ΑΠΟΕΛίστα με ξύλα, ρόπαλα, λοστούς (Σκληρές εικόνες)

Καταγγέλθηκε το περιστατικό - Διερευνά η Αστυνομία

24news team

Σοκαριστικές είναι οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από επίθεση που φαίνεται να δέχθηκε νεαρός φίλαθλος του ΑΠΟΕΛ, το βράδυ του Σαββάτου, 11 Μαΐου, στη Λευκωσία.

Άγνωστοι φαίνεται να επιτέθηκαν στον νεαρό ενώ αυτός βρισκόταν εντός του οχήματός του. Όπως αναφέρει σχετική ανάρτηση-καταγγελία: «δέχτηκε στο κεφάλι και στο πρόσωπο βάναυσα χτυπήματα με ξύλα, ρόπαλα, λοστούς και πέτρες και οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα, κατέστρεψαν ολοκληρωτικά το αυτοκίνητό του». Σύμφωνα με την καταγγελία, αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο νεαρός φορούσε την φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

*  Η ανάρτηση-καταγγελία 

Να σημειωθεί ότι, όπως ενημερώθηκε το 24news από αστυνομική πηγή, το περιστατικό έχει καταγγελθεί και αφορά επίθεση από περίπου 20 άτομα. Οι διωκτικές αρχές διερευνούν την υπόθεση. Όσον αφορά την κατάσταση υγείας του νεαρού αυτός φέρει κάταγμα αριστερής πάνω γνάθου, αιμάτωμα αριστερού οφθαλμού, ράγισμα μύτης, σχίσιμο χειλιών, σχίσιμο κεφαλής (10 ραφές), θλάση αυχένα, μελανιές, γδαρσίματα και αιματώματα στην περιοχή του αυχένα και του λαιμού.

To 24news από επιλογή ανεβάζει δύο εκ των εικόνων αφού οι άλλες είναι πολύ σκληρές, σεβόμενο τον νεαρό. Οι φωτογραφίες από χθες, όπως προαναφέραμε, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου όπως και η ανάρτηση-καταγγελία, στην οποία υπάρχει και λογαριασμός για όλους όσους επιθυμούν να βοηθήσουν τον νεαρό.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση