ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αχταρμάς ο καιρός - Βροχές την Τετάρτη, ζέστη και σκόνη τις υπόλοιπες μέρες

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Ανακοινώσεις

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, περιοχές στο εσωτερικό και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν, αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 26 στα νοτιοανατολικά και ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις αυγινές κυρίως ώρες θα σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα καταστούν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 Μποφόρ και η θάλασσα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Από την Παρασκευή στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα, οι συγκεντρώσεις της οποίας το Σάββατο, αναμένεται να είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο κατά το τριήμερο για να κυμανθεί αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X