ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πέφτει η θερμοκρασία- Έρχονται βροχές

Αναλυτικά ο καιρός

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αυξημένες όμως νεφώσεις μετά το μεσημέρι πιθανό να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 27 στα παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση