ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες σήμερα

Το δελτίο της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία, για την εκδήλωση ισχυρών καταιγίδων, οι οποίες αναμένεται να πλήξουν περιοχές του νησιού, από το μεσημέρι μέχρι και αργά το απόγευμα της Πέμπτης. Σύμφωνα με την προειδοποίηση, το ύψος της βροχής αναμένεται ότι θα ξεπεράσει τα 35 χιλιοστόμετρα την ώρα.

Σημειώνεται ότι η κίτρινη προειδοποίηση θα έχει ισχύ από τις 13:00 το μεσημέρι, μέχρι και τις 19:00 το απόγευμα.

Το δελτίο της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Από το μεσημέρι και μετά όμως, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα στα νότια και δυτικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις αυγινές, κυρίως, ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X