ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κίτρινη προειδοποίηση! Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Χαλάει και πάλι ο καιρός με τη μετεωρολογική υπηρεσία να εκδίδει κίτρινη προειδοποίηση για βροχές, καταιγίδες και χαλάζι.

 

Η πρόγνωση του καιρού 

Ασταθής αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι, αρχικά, µερικώς συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές ενώ σύντοµα θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Τοπικά τα φαινόµενα ενδέχεται να είναι έντονα, ενώ σε καταιγίδα είναι πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεµοι θα είναι γενικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και από το µεσηµέρι και µετά στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί γενικά µερικώς συννεφιασµένος, µε ενδεχόµενο να σηµειωθούν, αρχικά κυρίως, µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται σταδιακά, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο την Τετάρτη, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ στη συνέχεια αναµένεται σταδιακά µικρή πτώση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση