ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φονικό στις Κεντρικές: Υπό κράτηση οι δεσμοφύλακες

Τους πρόδωσαν τα κλειστά κυκλώματα

24news team

Στο δικαστήριο οδηγήθηκαν το πρωί της Παρασκευής (11/11), οι τρεις δεσμοφύλακες στα πλαίσια των ερευνών για την άγρια δολοφονία του, Tansu Cidan, μέσα στις Κεντρικές Φυλακές.

Οι άντρες ηλικίας, 53, 38 και 36 ετών, τέθηκαν υπό 8ημερη κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συλλήψεις προέκυψαν έπειτα από εξετάσεις που έγιναν στα κλειστά κυκλώματα που φαίνεται να δείχνουν τους δεσμοφύλακες να μην ασκούν όπως έπρεπε τα καθήκοντά τους.

Θυμίζουμε πως τα ευρήματα της νεκροτομής επί της σορού του 41χρονου κατέδειξαν πως ο θάνατός του προήλθε από κακώσεις σώματος.

Ο 41χρονος Tansu Cidan, ο οποίος εξέτιε πολυετή ποινή φυλάκισης για διάφορα αδικήματα, εντοπίστηκε νεκρός στις Κεντρικές Φυλακές, την Πέμπτη (27/10).

Ο κρατούμενος βρέθηκε από συγκρατούμενους του αναίσθητος στο κελί του και αμέσως ειδοποιήθηκαν μέλη του προσωπικού μαζί με νοσηλευτές όπου έσπευσαν στο μέρος παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες, μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου ωστόσο παρά τις προσπάθειες, δεν είχε ανανήψει.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Η Lidl Κύπρου για ακόμα μία χρονιά υποδέχτηκε εκατοντάδες επισκέπτες στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ