ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δρ. Κυπρής για καρναβάλια Λεμεσού: «Εσύ πατάς την σκανδάλη»

Δυσαρεστημένος με όσα συνέβησαν τη μέρα των Καρναβαλιών

24news team

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν και οπτικοακουστικό υλικό έκανε τον γύρο του διαδικτύου από το παλιό Λιμάνι Λεμεσού, ανήμερα των Καρναβαλιών.

Ειδικοί, επιδημιολόγοι, λειτουργοί του Υπ. Υγείας αλλά και πολίτες, εξέφρασαν την αντίθεσή τους με τα όσα συνέβησαν, ενώ δεν έκρυψαν και την ανησυχία τους για μια νέα έξαρση του ιού εξαιτίας της μεγάλης συνάθροισης το εν λόγω βράδυ αλλά και τη μη τήρηση των μέτρων προστασίας.


«Ανησυχητικά τα γεγονότα στη Λεμεσό»: Kαταγγέλθηκαν 286 πολίτες


Θυμίζουμε ότι στη Λεμεσό, εντοπίζονται τα περισσότερα θετικά κρούσματα κορωνοϊού το τελευταίο διάστημα, έχοντας την πιο κακή επιδημιολογική εικόνα από τις υπόλοιπες πόλεις και επαρχίες του νησιού.

Μεταξύ των όσων σχολίασαν τις εικόνες συνωστισμού ήταν και ο Συντονιστής, υπεύθυνος γιατρός της μονάδας Covid-19 στο νοσοκομείο αναφοράς Δρ. Χρήστος Κυπρή.

Μέσω ανάρτησής του στο Twitter κάνοντας επίκληση στο συναίσθημα των πολιτών και εμφανώς δυσαρεστημένος, σημείωσε «Δεν έχω την δύναμη να σχολιάσω αυτά που έγιναν στην Λεμεσό σήμερα (14/3). Δεν με νοιάζει η κούραση μου. Είμαι σίγουρος ότι ούτε το προσωπικό μου το νοιάζει. Μας νοιάζει όμως να πεθαίνουν οι ασθενείς μας. Μπορεί να μην κρατάς όπλο αλλά να ξέρεις ότι εσύ πατάς την "σκανδάλη"».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση