ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΤΑΕ Λευκωσίας: Ήθελε να εξαφανίσει τεκμήρια;

Άφαντος ο δράστης της απόπειρας εμπρησμού

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες σχετικά με την υπόθεση όπου άγνωστος επιχείρησε να βάλει φωτιά στο Τμήμα Ανιχνεύσεων Εγκλημάτων Λευκωσίας και συγκεκριμένα σε αποθήκη.

Όπως μας ανέφερε αστυνομική πηγή, ο δράστης νόμιζε πως η αποθήκη που έβαλε στο στόχαστρο ήταν η αποθήκη τεκμηρίων, ενώ και το μέρος που αποπειράθηκε να κάψει υπήρχαν ορισμένα τεκμήρια.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας έχοντας στα «χέρια» του, τα σύνεργα που χρησιμοποίησε ο δράστης, ευελπιστεί πως θα οδηγηθεί σε μία συγκεκριμένη κατεύθυνση με σκοπό να φτάσει στα ίχνη του.

Σημειώνεται πως τα εν λόγω αντικείμενα στάληκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Σκότος και κουκούλα «βοήθησαν» τον δράστη

Ο άγνωστος προσπάθησε να κάψει αποθήκη που έχει μέσα αριθμών τεκμηρίων στο ΤΑΕ Λευκωσίας. Τα ξημερώματα της Πέμπτης 12/9, κουκουλοφόρος μετέβη στα γραφεία του Τμήματος με σκοπό να βάλει μπουρλότο σε αποθήκη.

Μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, που ήταν εντός του κτηρίου αντιλήφθηκαν τον άγνωστο και απέτρεψαν τα χειρότερα με τον δράστη να γίνεται «καπνός».

Παρά τις έρευνες από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που υπάρχουν στο κτήριο, δεν κατέστη δυνατό να δουν το πρόσωπό του, τόσο λόγω του σκότους, όσο και της κουκούλας με την οποία είχε καλυμμένο το κεφάλι του.

Σημειώνεται πως ο άγνωστος πέτυχε είσοδο με αιχμηρό αντικείμενο, παραβιάζοντας περίφραξη με συρματόπλεγμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X