ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η μέθοδος αυνανισμού που συμβουλεύουν οι ειδικοί να μη δοκιμάζουν οι άντρες

Απίστευτο κι όμως αληθινό, γιατροί βγαίνουν και μας λένε πως δεν πρέπει να το κάνουμε

Κάθε τρεις και λίγο σοβαροί επιστήμονες είναι αναγκασμένοι να βγαίνουν στον κόσμο και να συμβουλεύουν για πράγματα που δεν θα περίμενες πως κάνει η ανθρωπότητα. Κι όμως!

Κι ενώ καλό θα είναι να μην υπενθυμίσουμε όσα κάνουν γυναίκες και άντρες σε επίπεδο αυτοϊκανοποίησης και χρήζουν ιατρικής συμβουλής, αυτός ο μήνας είδε κάτι καινούριο από τους άντρες. Μια νέα τρέλα.

Και δεν είναι η μόνη. Υπαίτιος για το καινούριο «φρούτο» ήταν ένας πιτσιρικάς που βγήκε στο Reddit και «για να επεκτείνω τους ορίζοντές μου», όπως είπε χαρακτηριστικά, σκόνταψε πάνω σε μια γνωστή στο ίντερνετ μέθοδο.

«Τεχνική της μπανάνας» τη λένε σε συγκεκριμένες γωνιές του Ιστού και η χρήση της μπανανόφλουδας είναι τόσο προφανής που δεν χρειάζεται ευτυχώς περιγραφές. «Μόνο να μπορούσα να προβλέψω τα επερχόμενα γεγονότα», λέει ο χρήστης του Reddit, «τότε θα είχα γλιτώσει τον πόνο και την ντροπή».

Το post έγινε viral και ανάγκασε ξανά την ιατρική κοινότητα να συμβουλεύσει τους εφήβους να αφήσουν τις μπανάνες στην ησυχία τους.

«Πέρα από το γεγονός ότι δεν είναι υγιεινός τρόπος και οδηγεί σε πληγές και λοιμώξεις, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος της αλλεργίας, που μπορεί να οδηγήσει σε ένα είδος πρηξίματος που πιθανότατα δεν θα ήθελες», είπε χαρακτηριστικά ο δρ Benjamin Janaway.

«Οι μπανάνες έχουν πιθανότατα καλύτερα οφέλη για την υγεία μας. Τελικά, καλό είναι να σταματήσουν οι πάντες να κάνουν έρωτα με το φρούτο».

«Αν είσαι αλλεργικός στα λάτεξ προφυλακτικά, μπορεί να είσαι επίσης αλλεργικός και στις φλούδες της μπανάνας», προειδοποιεί και η δρ Diana Gill.

Πηγή: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση

X
X