ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«His Dark Materials II» στη Νova Cyprus!

Η σειρά είναι βασισμένη στην ομώνυμη τριλογία φαντασίας του Philip Pullman, η οποία αποτελείται από τρεις νουβέλες

O δεύτερος κύκλος της συναρπαστικής σειράς φαντασίας – περιπέτειας, «His Dark Materials», κάνει πρεμιέρα, αποκλειστικά, σε ταυτόχρονη προβολή με την Αμερική και με ελληνικούς υπότιτλους, από το Novacinema4HD, τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα, στις 04:00, μετά τα μεσάνυχτα, και σε Prime Time προβολή, την Τρίτη 17 Νοεμβρίου και κάθε Τρίτη, στις 22:00!

Ο δεύτερος κύκλος λαμβάνει χώρα σε μια μυστηριώδη εγκαταλειμμένη πόλη, όπου η Lyra γνωρίζει τον Will, ένα αγόρι που προσπαθεί να ξεφύγει από το παρελθόν του. Και οι δυο τους μαθαίνουν ότι οι μοίρες τους συνδέονται. Η κυρία Coulter είναι αποφασισμένη να φέρει τη Lyra πίσω.

Η σειρά είναι βασισμένη στην ομώνυμη τριλογία φαντασίας του Philip Pullman, η οποία αποτελείται από τρεις νουβέλες: «The Golden Compass», «The Subtitle Knife» και «The Amber Spyglass». Η τριλογία θέτει ερωτήματα, όπως η αξία της οργανωμένης θρησκείας, η διαφθορά της εξουσίας, η διφορούμενη όψη της αλήθειας, τι είναι η ψυχή και άλλες ηθικές και θεολογικές αναζητήσεις.

Πρωταγωνιστούν οι Dafne Keen, Ruth Wilson, Amir Wilson, James McAvoy, Ariyon Bakare, Andrew Scott, Will Keen, Ruta Gedmintas, και Lin-Manuel Miranda, ενώ στον νέο κύκλο θα κάνουν την εμφάνιση τους και οι ηθοποιοί Terence Stamp, Jade Anouka και Simone Kirby.


Η σειρά έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές και έχει πολύ υψηλή βαθμολογία σε δημοφιλείς διαδικτυακές βάσεις δεδομένων ταινιών και σειρών, αφιερωμένων σε κριτικές, πληροφορίες και νέα ταινιών (Rotten Tomatoes, IMDb κτλ).


Ο δεύτερος κύκλος του «His Dark Materials» θα είναι διαθέσιμος και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

 

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema


• Κάνετε Like στη σελίδα της Nova Cyprus https://www.facebook.com/NovaCyprus/για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των καναλιών της Nova Cyprus
• Μπείτε στο site της NovaCyprus www.novacyprus.com για να βλέπετε πάντα το ανανεωμένο πρόγραμμα όλων των καναλιών μας.
• Για περισσότερες πληροφορίες για το novago μπείτε στοwww.novacyprus.com/novago

 

 

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση