ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιατί πρέπει πάντα να φοράτε στο πρόσωπό σας κάτω από τη μάσκα

Έτσι θα διατηρήσετε το δέρμα σας νεανικό και υγιές.

must.com.cy

Από την αρχή της επικής χρονιάς 2020, (μίας χρονιάς που θα φέρει στο μυαλό μας τόσες πολλές αναμνήσεις... για πάντα!), ο κορωνοιός άλλαξε ριζικά τη ζωή μας, μέσα από κάθε πτυχή και ανάμεσά σε αυτές ήταν φυσικά και η ενδυμασία μας.

Το κύριο αξεσουάρ του συνόλου μας, όταν επιτρεπόταν να βγούμε έξω τέλος πάντων, ήταν χωρίς αμφιβολία η μάσκα προστασίας. Και επειδή έρχεται χειμώνας, και προβλέπεται τα κρούσματα να αυξηθούν, είναι σημαντικό να αρχίσουμε να φοράμε ξανά τη μάσκα μας όταν βρισκόμαστε σε χώρους με πολύ κόσμο, έτσι ώστε να προλάβουμε το κακό.

Tai's Captures

Έτσι είναι καλό να γνωρίζεται, πως το προϊόν που δεν πρέπει με τίποτα να ξεχνάτε να εφαρμόζετε στο πρόσωπό σας πριν βγείτε από το σπίτι, ειδικά όταν γνωρίζετε ότι θα πάτε κάπου όπου θα φοράτε τη μάσκα σας για αρκετό χρονικό διάστημα, είναι το αντηλιακό σας.

Δεν έχει σημασία το ότι φοράτε μάσκα ή το ότι η ηλιοφάνεια τον χειμώνα λιγοστεύει, Η αντηλιακή κρέμα πρέπει πάντα να περιλαμβάνεται στη ρουτίνα ομορφιάς σας, ανεξαίρετος σεζόν. Στην αγορά υπάρχουν πολλά αντηλιακά τα οποία έχουν χρώμα, κάτι σαν bb cream, με αποτέλεσμα το βαρύ μακιγιάζ με τη χρήση foundataion να μην είναι απαραίτητο.

Διαλέγοντας λοιπόν ένα αντηλιακό κατάλληλο για την επιδερμίδα σας, παρέχετε στο δέρμα σας προστασία και θρέψη χωρίς να το επιβαρύνετε, γι’ αυτό καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε έναν σύμβουλο ομορφιάς για να σας προτείνει το καλύτερο δυνατό προϊόν για τον τύπο του δέρματός σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

X