ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Pharmalead: The Black Range Nutrients

Όραμά μας, να δημιουργούμε προϊόντα μιας καλύτερης ζωής!

Συνδυάζοντας την επιστημονική έρευνα με την προηγμένη τεχνολογία, αναπτύξαμε καινοτόμες συνθέσεις υψηλών προδιαγραφών.

Δημιουργήσαμε μοναδικά προϊόντα, που μέσα από τη συνέργεια της φύσης με την επιστήμη μπορούν να προσφέρουν στην υγεία και στη ζωή μας το μέγιστο όφελος.

Ισχυρές φόρμουλες βιταμινών και μετάλλων εμπλουτισμένες με υπερτροφές και πολύτιμα βότανα της φύσης με τη μέθοδο Fresh Freeze-drying (ψυχρή ξήρανση) προσδίδοντας όλα τα οφέλη τους, χωρίς να θυσιάζεται η πολύτιμη αξία των μικροθρεπτικών τους συστατικών.

Όραμά μας, να δημιουργούμε προϊόντα μιας καλύτερης ζωής!

Η σειρά ''The Black Range Nutrients'' διαθέτει προϊόντα που καλύπτουν ανάγκες ανοσοποιητικού, καλής ψυχικής υγείας, ενέργειας και αντοχής, ομορφιάς αλλά και εξειδικευμένα προϊόντα για την ενδυνάμωση των οστών, την καλή λειτουργία του ήπατος και την πνευματική διαύγεια.

Αυτό που την κάνει ξεχωριστή είναι τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η μέθοδος Fresh Freeze-drying (λυοφιλοποίηση / ψυχρή ξήρανση).

Επιτυγχάνεται η σταθερότητα των προϊόντων και η προστασία τους από τις οξειδωτικές βλάβες. Διατηρούνται τα ένζυμα και τα μικροθεπτικά συστατικά (micronutrients). Αυξάνεται η διατροφική αξία των προϊόντων και επιτυγχάνεται η συνολική αποτελεσματικότητά τους.

Οι κάψουλες παρατεταμένης αποδέσμευσης που έχει η σειρά Black Range προσφέρουν καλύτερη απορρόφηση των δραστικών συστατικών από τον οργανισμό καθώς διαλύονται σταδιακά στο στομάχι και το λεπτό έντερο (έως 8 ώρες), για αυξημένη αποτελεσματικότητα και μεγαλύτερη διάρκεια δράσης.

Η σύνθεση των προϊόντων βασίζεται στη συνεργιστική δράση βιταμινών, μετάλλων και θρεπτικών συστατικών (υπερτροφές της φύσης). Ένας συνδυασμός που ειναι αποτέλεσμα πολυετούς μελέτης με σκοπό την καλύτερη και αναβαθμισμένη υγεία του ανθρώπινου οργανισμού.  

Η σειρά διαθέτει προϊόντα κατάλληλα για χορτοφάγους και vegans, τα οποία καλύπτουν και τις ανάγκες των ατόμων που δεν έχουν επιλέξει το συγκεκριμένο τρόπο ζωής και διατροφής.

Όλα τα προϊόντα της σειράς Pharmalead Black Range είναι χωρίς πρόσθετα, συντηρητικά και γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, με γνώμονα πάντα την ποιότητα και το καλύτερο για την υγεία. Επιπλέον, δεν περιέχουν ζάχαρη, αλάτι, γλουτένη και λακτόζη καλύπτοντας την εκάστοτε ανάγκη κάθε μοναδικού οργανισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

X